2024. május 16. - Mózes, Botond

VJ Ben a nyílt utcán verekedett

A VIVA Tv fiatal műsorvezetője megverte Cozombolist, méghozzá a nyílt utcán, egy seprűvel! A vita egy csapat nő miatt robbant ki közöttük. Mindezt Cozombolis felesége, Gréta és VJ Ben szerelme, Kovácsovics Fruzsi is végignézte.
2009. április 8. szerda 08:19 - HírExtra
Az egész eseményt egy kamera is megörökítette. Persze aggodalomra semmi ok, hiszen mindez csak Cozombolis legújabb klipje, a Végre itt a nyár forgatásán történt. A dalban Ben is énekel - méghozzá életében először! A videó nagyon mozgalmas, Cozi tizenkét különböző karaktert játszik el, egyszer még egy autó is elüti és egy csapat lány is üldözi a srácokat.
A dal mindkét fiú számára kihívást jelentett. VJ Ben életében először énekel nyilvánosság előtt.

„Teljesen spontán jött az ötlet: szeretek énekelni, miért ne tehetnénk ezt együtt? – mesélte Ben. – Cozival régóta ismerjük egymást, gyakran járok a koncertjeire. Amikor körvonalazódott ennek a könnyed, vidám nyári dalnak a terve, beugrott, hogy miért ne próbálnák meg közösen elénekelni? Három saját versszakot is kaptam, a szöveg kifejezetten nekem és rólam készült. A forgatást is nagyon élveztem, főleg azt a jelenetet, amikor el kellett vernem Cozombolist egy seprűvel! – nevetett.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását