2024. április 30. - Katalin, Kitti

Megoldottuk! Bódi Sylvi leszbikus lehetne!

A modell nagy bánata, hogy egy férfi sem akarja őt. A szerelmet már külföldön keresi, de eddig ott sem járt sok sikerrel.
2009. április 8. szerda 11:59 - Kővári Adrienn
Bódi Sylvinek nagy problémája van: azzal magyarázza örökös egyedüllétét, hogy itthon a férfiak nem mernek közelíteni felé. Hogy miért van ez? Szerinte, őt valami földöntúli lénynek tartják, akit senki sem mer megszólítani. Az eszébe sem jut, hogy csak senki nem akar vele hosszútávon együtt lenni…

Szegény Sylvi életében gyakori, hogy külföldön jár, hiszen a munka is elszólítja itthonról, egyéb promóciós feladatok is ráhárulnak, fotózások, vagy csak úgy a pihenés kedvéért. Imádja ezeket a kiruccanásokat, mert Bodi Sylvinek ezen kívül semmilyen hobbija sincsen, lehet ám őt tényleg sajnálni.

Ha már utazás, és külföld, akkor jöhetnek a pasik is. Nem egyszer fordult már elő vele, hogy ilyenkor megtalálta álmai férfiját. Egy kis pirrel az arcán, bevallotta a VIVA Interaktív című műsorában, hogy nemcsak a wakeboard vonzza a partra, hanem az izmos testű férfiak is.

- Nagyon zavarba jöttem, amikor Ben, a VIVA műsorvezetője, erről kezdett el faggatni. Valóban voltak már kalandjaim utazásaim során. – vallotta be Sylvi. – Magyarországon már nem keresek magamnak partnert, mert semmi értelme sincsen. A hazai férfiak ugyanis tartanak tőlem, mert azt hiszik, hogy hatalmas anyagi igényeim vannak. Ráadásul nem is fogott meg igazán senki sem. – mentegetőzött a lány.

Azt mondjuk nehéz elhitetnie bárkivel is, hogy neki nincsenek nagy igényei, főleg az anyagiak terén. És az sem túl hiteles, hogy mivel őt nem keresik a hazai férfiak, ezért inkább külföldön keresgél az igaz szerelem után. Sokkal nyilvánvalóbb, hogy itthon nem talált olyan férfit, aki le is cövekelne mellette, s közben még elég pénzzel is rendelkezik. Rettegjenek a külföldi milliomosok!

- Ha viszont valamilyen egzotikus helyre utazom, akkor szinte mindig találok olyan férfit, akibe bele tudnék szeretni. – jogosan merül fel a kérdés, hogy akkor miért nem teszi ezt. – A déli típusú férfiak a gyengéim. Főként, ha kellően őrültek, humorosak, és vidámak. Néhány napos románcnál amúgy többször szó sem lehet, mivel egyenlőre nem tervezem, hogy külföldön éljek, ezért mindig megállt parancsolok magamnak.

Ez sem hangzik túl hitelesnek, mert ha egyszer már úgy érzi, hogy megtalálta az igazit, legalábbis egy olyan férfit, akibe bele tudna szeretni, biztos, hogy nem hagyná csak ennyiben a dolgot. Szereti a kalandokat, ennyi, de nem kéne az egyéjszakás románcokat rögtön szerelemmel felruházni, mert úgy szebben hangzik. Ha egy éjszaka, akkor csak egy éjszaka.

- Ilyenkor mindig fáj a kicsi szívem, mert haza kell jönni, de boldog is vagyok, hogy még tudok gyengéd érzelmeket táplálni egy férfi iránt. – tette még hozzá, nagyon okosan az a Bódi Sylvi, akinek már jó ideje nincsen tartós kapcsolata.

Az lenne neki a legjobb, ha leszbikus lenne, mert akkor nem kéne többet a férfiakra gondolnia. Lindsay Lohan jó választás lehetne a számára, hisz gazdag, los angelesi, és még a lányokat is szereti. Amúgy is a napokban szakított barátnőjével. Tökéletes partner lehetne Sylvi számára.
Forrás: HírExtra/BORS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását