2024. április 30. - Katalin, Kitti

Háború! Bódi Sylvi nekiesett Debreczeni Zitának!

Modellek harca! Bódi Sylvi nem bírta tovább, és jól beolvasott Debreczeni Zitának. Sőt hazugnak nevezte őt!
2009. április 3. péntek 14:59 - HírExtra
A modellszakmában egyébként sem divat egymás kebelbarátnőjének lenni. Bódi Sylvi és Debreczeni Zita azonban nem hogy nem barátnők, de egyenesen utálják egymást! Hogy mi volt az, ami miatt Bódi különösen megorrolt kolléganőjére? Egy férfi lakása!

A modell ugyanis azon akadt ki, hogy Debreczeni Zita nem saját, hanem Bódi egykori (azóta már Debreczeninek is egykori) kedvesének lakását mutatja be az Otthon magazinban, mint a sajátját!

– Amikor megláttam az Otthon magazin címlapját, azt hittem, rosszul látok – hüledezett a Borsnak Bódi Sylvi. – Egyszerűen nem értem Zitát, hogy van képe az én munkámmal büszkélkedni, és úgy előadnia, mintha az ő ízlését dicsérné a lakás. Azt hazudja a cikkben, hogy mielőtt ők odaköltöztek Fecóval, egy négyfős család lakott ott. Honnan veszi ezt? Én laktam ott előzőleg Fecóval (Kedves Ferenc a férfiú becsületes neve – a szerk.) – lebbentette le a fátylat Zita „hazugságairól” a „karrierje” során kolléganőjénél csak egy fokkal többet vetkőző modell.

Sőt Bódi azt is elmondta, hogy Zitának nem ez volt az első „ferde” nyilatkozata.

– Sokszor felkaptam a fejem Zita egy-egy nyilatkozatára, mely véletlenül szóról szóra megegyezett az én egykori mondataimmal. Az is érdekes volt, amikor azzal az autóval furikázott, amit én kaptam a szülinapomra Fecótól, majd visszaadtam neki a szakításunkkor. Ezeken még csak mosolyogtam – mesélte a bulvárlapnak a felháborodott modell.

De mit szól ehhez a meggyanúsított Debreczeni Zita? Magyarázkodni fog? Vagy elismeri „bűnösségét”? Nos, Debreczeni Zita nem nyilatkozik, még sajtószóvivőjén keresztül sem. Mert hogy olyan is van ám neki!

Csak tudnánk, hogy minek…
Forrás: HírExtra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását