2024. május 4. - Mónika, Flórián

Lebukott! Sári Évi lenyúlta Debreczeni Zita milliárdos pasiját!

Sári Évi kiütötte a nyeregből Debreczeni Zitát. Mellesleg megint meztelenkedett egy jót. De hogy jön a képbe Bódi Sylvi? A szerelmi konkáv sokszög fő csúcsán ráadásul egy milliárdos áll!
2009. március 31. kedd 11:59 - HírExtra
Mint ahogy arról a HírExtra is beszámolt tegnap Kedves Ferenc (ez a neve, na – bár több, legtöbbször hiányos öltözetben mutatkozó modell-playemate-celeblotyó szerint tényleg kedves…) szakított Debreczeni Zitával. Na már most, Debreczeni Zita „bennfentes infók szerint” még így is jól jön ki volt kapcsolatából.

Zita ugyanis – a Bors értesülései szerint – kap egy saját lakást, melyhez természetesen kedves Kedves Ferenc segítette hozzá. Ráadásul mennyi méregdrága ruha gyűlhetett össze másfél év alatt Zita gardróbjában?

Ez eddig mind szép meg jó, de hogy jön mindehhez Sári Évi? Úgy, hogy egyesek már azt találgatják, Évi lehet Kedves Feri legújabb kiválasztottja!

Mások szerint azonban Fecó visszatér „élete nagy szerelméhez”, Bódi Sylvihez! Megint mások pedig Sári Évivel látták együtt egy koncerten a fiatal milliárdost.

- Sylvi nagyon jó barátnőm, rajta keresztül ismertem meg Fecót évekkel ezelőtt – mesélte a modell a Borsnak. – Azóta is jóban vagyok Ferivel, rengeteget járunk együtt bulizni. Kedvelem őt – tette hozzá a nemrég egy férfimagazin felkérésére ismét levetkőző Sári Évi.

Szóval kedveli őt. Vajon akkor is fogja, amikor őt is lecseréli majd egy sokadik, fiatalabb nőre a kedves Feri?
Forrás: HírExtra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását