2024. április 30. - Katalin, Kitti

Elképesztő! Bódi Sylvi a futó kalandokra esküszik!

Bódi Sylvi csak most értesült arról, hogy volt szerelme szakított Debreczeni Zitával. Hogy mi erről a véleménye?
2009. április 2. csütörtök 13:45 - HírExtra
Bódi Sylvi a napokban tért haza a Fülöp-szigetekről, ugyanis az elmúlt napokat a magyar wakeboard csapattal töltötte a trópusi környezetben. Nemcsak pihent ezekben a napokban, hanem keményen dolgozott is. A helyi FHM magazinnak készített pikáns fotókat, egy reklámban is szerepelt, ráadásul szurkolt a magyar csapatnak.

Így ő még csak most értesült a nagy hírről, hogy volt kedvese a milliárdos, Kedves Ferenc szakított a szintén modell Debreczeni Zitával.

- Nem lepett meg a hír – fogott bele mondandójába a beszédhibás Bódi Sylvi – Jól ismerem Fecót, de az utóbbi időben nem láttam őt boldognak, ezért gondoltam, hogy nem Zita lehet neki az igazi. – árulta el Sylvi a Borsnak.

Nagyon szeretné, ha volt párja boldog lenne, mert nagyon jó embernek tartja, aki megérdemelné a szerelmet.

- Sokan vádoltak azzal, hogy miattam romlott meg a kapcsolatuk, de szerintem, ha két ember igazán szereti egymást, akkor nincs az a harmadik ember, aki belerondíthatna az életükbe. És mivel éppen akkor szakítottak, amikor én itthon sem voltam, látszik, hogy nem rajtam múlott a kapcsolatuk.

Elárulta, hogy még nem tervez közös jövőt a milliárdossal.

- Fecóhoz a mai napig nagyon szoros barátság köt, nagyon kedvelem, ráadásul az életünk egy csodálatos szakaszát töltöttük együtt, ami mindkettőnk számára meghatározó volt. Úgy érzem amúgy, hogy most más-más irányt vett mindkettőnk élete, így nem tartom valószínűnek, hogy egyhamar összejövünk.

A modell inkább jövőjével szeretne foglalkozni, mily meglepő, de ő is ruhakollekciót tervez, nyelveket és ráadásul gyógyítást tanul.

És, hogy mi a helyzet a pasikkal? Állandó partnere, szerelme, párja nincsen, csak futó kapcsolatokat ápol egyes férfiakkal. Szavaiból arra következtethet az ember, hogy bár nem tartja valószínűnek, van rá esély, hogy újra összejöjjön a milliárdossal. A férfit a napokban Sári Évivel hozták össze, nem lehet tudni, hogy Sylvinek egyáltalán lesz-e lehetősége visszamásznia "tartósan" a férfi ágyába, s nem csak egy éjszakára.

Amíg ez nem történik meg, addig maradnak a futó kalandok.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását