2024. május 2. - Zsigmond

Hihetetlen! Liptai újra összejön Gesztesivel?

Gesztesi Károly tüdőgyulladással és 40 fokos lázzal dőlt ágynak. Elképzelhető, hogy feleségétől kapta el a vírusos fertőzést. Claudia azonban a házassági válságuk ellenére kitartóan ápolja a férjét.
2009. április 1. szerda 09:20 - HírExtra
Liptai Claudia egy héttel ezelőtt le rosszul a házaspár show forgatásán és úgy néz ki továbbadta a vírust a férjének. Gesztesi nem jelent meg a Jóban Rosszban forgatásán, mert a 40 fokos láz ágynak döntötte. A kór vasárnap támadta meg: csúnya köhögés, erőtlenség, szédülés lett úrrá rajta és szervezete annyira legyengült, hogy tüdőgyulladást kapott.

Gesztesi egyik kollégája elmondta, hogy Karcsi minden programját lemondta ágynyugalomra van ítélve, felesége ápolja. Claudia nagyon aggódik férje egészségéért, mindent megtesz, hogy Gesztesi kilábaljon a betegségből.

A házaspár nem kommentálta az eseményeket, de a TV2 szóvivője megerősítette, hogy Gesztesi a héten nem dolgozik, otthon pihen.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását