2024. április 19. - Emma

Ismét meztelenkedett a vadító testű énekesnő

Sári Évivel, az immár barna hajú, kedves énekesnővel készített interjút a HírExtra. A napokban lezajlott pikáns fotózásáról és a színházi sikereiről faggattuk Évit.
2009. február 28. szombat 17:59 - Kővári Adrienn
Évi barátságosan válaszolt a feltett kérdésekre, sokszor nevette el magát, látszik rajta, hogy nagyon boldog, és elégedett életével, akárcsak testével.

Miért döntöttél amellett, hogy megmutatod magad az egyik férfimagazinban?

Szerintem minden nőnek jóleső érzés, ha viszontláthatja magát egy ilyen újságban, ahol idilli környezetben ízléses, és csinos képek készülnek róla. Amikor felkért Radnai Péter erre a fotósorozatra, először még vacilláltam. Átgondoltam az előnyeit és a hátrányait, majd arra a következtetésre jutottam, hogy igazából főleg előnyöm származik belőle. Egyrészt ahogy már mondtam jó érzés lesz majd húsz-harminc év múlva visszanézni ezeket a szép képeket, hogy "nahát, ilyen is volt az életemben". Ezen kívül most vagyok abban a korban, hogy megengedhetem ezt magamnak, tíz év múlva már nem szeretnék a Playboyban szerepelni.

Régebben már készültek rólad hasonló fotósorozatok.

Igen, de ezek a profi képek most a Playboy számára készültek, eddig ebben a magazinban még nem szerepeltem. Korábban voltam már az FHM-ben, és a CKM-ben, de utoljára, három évre szerepeltem utóbbinak a címlapján.

Most többet mutattál meg magadból?

Többet? Attól függ, hogy kinek mi a több. De végül is igen. (Nevetett.) Gyakorlatilag itt most olyan képek készültek, mintha teljesen meztelen lennék, de közben mégsem, mert nem látszik minden.

Kicsit olyan, mintha eltűntél volna mostanában.


Én nem érzem így, persze azt is lehet eltűnésnek nevezni, hogy jelen pillanatban nem dolgozom televíziós csatornánál, nem vagyok műsorvezető. Ettől függetlenül azonban igencsak sokat dolgoztam az elmúlt hónapokban. Maximum nem jutott el olyan széles közönséghez, mint egy televíziós műsor, de valahol ez természetes. Sok olyan műsorvezető van Magyarországon, akik tőlem sokkal ismertebbek, és sokkal több mindent tettek már le az asztalra, és mégsem kapkodnak utánuk. Sajnos, ha véget ér a munkánk, nem feltétlenül kapunk azonnal egy új lehetőséget.

Igen, kicsit kiestél a köztudatból. Mivel foglalkozol mostanában?

Elég sokat dolgoztam az elmúlt időszakban, Debrecenben játszom a Zenetheatrummal. Színházi vonalon mozgok már tizenhárom éve, és azt is próbálom erősíteni, de ez egy hosszú távú folyamat. Ősszel volt egy bemutatónk, a Diótörő című darabbal, amiben én játszottam az egyik főszerepet. Eddig erre készültem, januárban pedig rengeteg fellépésem volt Debrecenben és környékén.

Milyen fellépések voltak ezek?

Musical összeállításokat adtunk elő Koroknai Árpival, akit a Társulatból lehet ismerni, ő is debreceni születésű, akárcsak én. Gyakorlatilag tíz éve dolgozunk együtt. Rajta kívül még Dukai Reginával szoktam fellépni, és akkor válogatott világslágereket szoktunk előadni.

A budapesti színházakban nem láthat téged a közönség?

Egyelőre nem, de éppen most töltöttem ki egy jeletkezési lapot egy válogatásra, ami egy pesti színházban lesz. Eddig még nem is nézelődtem ezen a területen, mivel nem nagyon volt rá időm. Rengeteg elfoglaltságom volt, így nem lett volna értelme leszerződnöm egy nagyobb budapesti színházhoz, mert nem tudtam volna teljesen arra koncentrálni.

Most viszont már szeretnéd, ha jelentkezési lapokat is töltesz ki...

Igen, most már nagyon szeretném, ha sikerülne bekerülnöm egy nagyobb színházba. Szeretném ezt a színházi és énekesi vonalat erősíteni, a következő hónapokban ezen fogok dolgozni. Eddig ez a műsorvezetés miatt háttérbe szorult. Jó, ha több lábon áll az ember, csak ennek az a hátránya, hogy nem tudod mindenben teljes erőbedobással oda tenni magad. Voltak ilyen nehézségek, de most van szabad kapacitásom, úgyhogy igyekszem. Megpróbálok több energiát fordítani erre a színházas történetre.

Elárulod, hogy hova szeretnéd beadni a jelentkezésedet?

Azt most még nem szeretném elmondani, hiszen még csak töltöm a jelentkezési lapot, előre ne igyunk a medve bőrére...

Ez érthető is, nem szabad elkiabálni. Megkérdezhetem, hogy mi a helyzet a pasik terén?

Szabad vagyok, mint a madár. (Közben újra nagyot nevetett.) Volt egy ilyen Splash dal is, annak volt ez a címe. (Régen Évi volt a Splash énekese)

Ennek a hírnek a férfiak most nagyon örülnek.

Azt nem tudom, hogy mennyire örülnek., de az biztos, hogy most nincsen senkim se.

Férfi olvasóink tehát örülhetnek, mi pedig további sok sikert kívánunk neki, különösen abban a bizonyos jelentkezési lap leadásában.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását