2024. április 27. - Zita

Baby Gabi anorexiás?

Hihetetlen csúcsformában láthatták a Testnevelési Egyetemen Baby Gabit az ott aerobikozók!
2009. március 26. csütörtök 19:35 - HírExtra
Gabi vékonyabb, mint valaha, számolt be egy szemtanú, aki kedd este az énekesnővel együtt élvezhette a Mozdulj Rá kampány ingyenes aerobik óráját. – Mostanában hetente több alakalommal is edzek, de én főleg gépeken. - kezdte a beszélgetést az énekesnő! Amikor Czanik Balázs megkeresett, hogy tornázzunk együtt, csak amiatt ijedtem meg, mert minden nap másfélórát edzek, és féltem nem fogom bírni azt a plusz egy órát.


Az egyik hetilap több ízben is beszámolt a meg nem történt plasztikai beavatkozásról. – Kikérem magamnak az alaptalan vádakat! Bár semmi bajom, azzal, ha valaki mesterségesen változtat a testi adottságain, de senki nem veheti el tőlem azt a több hónapot, ami mögöttem áll! Nagyon sok mindenről lemondtam, azért, hogy így nézhessek ki, nem vagyok hajlandó eltűrni, hogy valaki ezt kétségbe vonja. – panaszolta el nekünk Baby Gabi! Czanik Balázst is megkérdeztük, mennyire jön be neki a megújult énekesnő, de ő titokzatosan annyit mondott: - Imádom a sportos csajokat, és gyengém, ha valaki velem együtt mozog.
Forrás: BorsOnline
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását