2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Beteges! Adam Sandler ronda kutyával csajozik

A népszerű komikus szintén bolondul az állatokért (a kategórián belül is leginkább a kutyákért). Ami filmsikerei mellett mindenképp szimpatikussá teszi a komédiást – a filmkritikusok ugyanis nem minden esetben dicsérik agyon filmjeit.
2009. március 25. szerda 17:59 - HírExtra
Sandler persze nem csak a kutyákat szeretheti, az Esti mesékben több állat közelében is látható – többek között egy ijesztően dülledt szemű hörcsöggel, nem is beszélve a gladiátorjelenetekről. Tegyük hozzá: kedvenc ebe, Meatball is szerepelt a gazdi több filmjében is. Így a Sátánkában az ifjú ördögpalánta kutyáját játszotta, és a legnagyobb filmes adatbázis szerint saját filmje is volt, amiben szintén szerepelt Sandler – a rajongók legnagyobb örömére.

Persze nem csak szakmai jellegű kapcsolat volt kettejük közt (mindjárt megmagyarázzuk a múlt időt): Sandler a megjelent képek és írások tanúsága szerint is egyértelműen imádta a kutyát. Messzebb ne menjünk példáért: a színész esküvőjén is jelen volt vendégként – frakkban.

És amikor szívbetegség miatt négy éves korában elhunyt, külön gyászszertartást is szerveztek neki. Mintegy száz vendéggel. A másik kutya, Matzoball együttérzése mellett. Mert van másik kutya is (Maceszgombócra lehetne talán fordítani a nevét), de tartunk tőle, Meatball posztjáról nem álmodhat – bár ez a kutya már megfordult David Letterman showjában is.

De az egyértelmű kedvenc Húsgolyó volt – saját szekciója van Sandler hivatalos honlapján, rengeteg letölthető háttérképen szerepel (mi is innen csentük az illusztrációkat), több videófelvétel is van róla – szinte fontosabb szereplője az oldalnak, mint maga Adam Sandler.

Pedig az biztos, hogy szegény eb csak a maga módján volt szépnek mondható – biztosak lehetünk tehát abban (ha az eddigiek alapján még kérdéses lett volna), hogy valóban azért szerette, amilyen az állat volt.

Bár, ha figyelembe vesszük, milyen hatással vannak ezek a kutyusok a hölgyekre... Hát, tulajdonképp megértjük a bensőséges kapcsolatot.
Forrás: sorry
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását