2024. április 18. - Andrea, Ilma

Végleg visszavonul az Oscar-díjas színésznő? – videóval!

Meg tudnák mondani, hogy melyik volt Julia Roberts utolsó filmje? Na ugye! Mindenki egyetlen Micsoda nő!-je ugyanis a visszavonuláson töri a fejét.
2009. március 24. kedd 15:55 - HírExtra
Három évvel ezelőtt emberek millió fogadták hitetlenkedve a hírt: a világ egyik legnagyobb sztárja, az Oscar-díjas Julia Roberts többé nem áll kamera elé. Az akkor még csak kétgyermekes anyuka úgy döntött, minden idejét a családjának szenteli.

Mindenki Pretty Womanje azonban mégsem tudott elszakadni Hollywoodtól, hiányzott a rivaldafény. Minden évben forgatott egy-egy újabb mozit, cáfolva ezzel a visszavonulásáról szóló pletykákat.

Visszatért vagy vissza sem vonult?

A közelmúltban azonban ismét azt rebesgették, hogy lassan leáldozóban van a negyvenkét éves, immár háromgyerekes színésznő csillaga. Állítólag maga Roberts is azt mondta, egyre kevésbé hiányzik a csillogás, a gyermekei – a négy és fél éves Hazel és Phinnaeus, valamint a kétesztendős Henry – teljesen kitöltik az életét, sőt, egyenesen élvezi a főállású anyaságot.

De akkor mit keresett a Kettős játék című thriller forgatásán? Hogy mit? Főszerepet játszott a filmben! Magyarországon április 30-án mutatják be a mozit, ráadásul pedig már folynak a következő filmjének előkészületei, amelynek ő lesz az egyik producere is.

Producer lesz?

A The Friday Night Knitting Club című könyv adaptációját ugyanis jövőre mutatják be. Közben pedig ott van Juliának a saját cége is, a Red Om Films. Sőt nemrégen aláírt egy szerződést Anil Ambani indiai üzletember médiacsoportjával. Ambani, India egyik leggazdagabb embere, és az elmúlt években nagy figyelmet fordított az amerikai filmgyártásra. Steven Spielberg cégével is készít például egy közös mozit.

Hm, a kislányos fürtökkel megáldott Julia megtalálta az új munkáját? De akkor mi lesz a színészkedéssel? Elvégre szerte a világon ezrek vannak, akik inkább a vásznon látnák szívesebben az örökké Pretty Womannek maradó Juliát.

Kíváncsi a pillanatra, amikor 2001-ben Julia Roberts átvette a jól megérdemelt Oscar-díját? Nézzük meg együtt!

/VIDEÓ
http://www.youtube.com/watch?v=ZV0YbYECU7A
VIDEÓ/
Forrás: Reflektor TV
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását