2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

Julia Roberts producerként támogat

Julia Roberts producerként száll be a Jesus Henry Christ című vígjátékba, amelynek rendezője, Dennis Lee azzal a tavaly elkészült filmdrámával mutatkozik be nyáron Amerikában, amelyben a filmsztár is szerepet vállalt.
2009. március 9. hétfő 12:27 - HírExtra
Lee 2003-ban diákfilmes díjat nyert a Christ alapjául szolgáló készült rövidfilmmel. Maga írta a játékfilm forgatókönyvét, és ő is rendezi a filmet, amelyben a The Hollywood Reporter értesülése szerint Julia Roberst nem vállalt szerepet.

A történet egy kisfiúról szól, aki mesterséges megtermékenyítéssel született, s tízévesen nekilát, hogy megtalálja apját. Egy városszerte kiaggatott cédula nyomán haladva véli elérni célját.

A Columbia filmiskolában végzett Lee első nagyjátékfilmje a Fireflies in the Garden, amelyet tavaly már vetítettek a Berlinalén, idén júniusban kerül az észak-amerikai mozikba. A családi dráma sztárszereposztásában Julia Roberts, Ryan Reynolds, Willem Dafoe és Emily Watson is feltűnik.

Roberts, aki az utóbbi hat évben Red Om elnevezésű produkciós cégén keresztül már több film és tévéfilm gyártásában részt vett, Lee következő filmjét is felkarolta. A rendező Brad Kessler Birds in Fall című regényét adaptálja filmvászonra.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását