2024. május 17. - Paszkál

Űrlényekkel dolgozik a 24 ügynöke

Kiefer Sutherland májusban kezdi forgatni a 24 című sikerfilmsorozat nyolcadik évadját. A terrorelhárító ügynök, Jack Bauer újabb akciójának hossza az írók leleményétől függ - nyilatkozta a színész kedden az AP hírügynökségnek.
2009. március 24. kedd 13:50 - HírExtra
A színész egy új animációs film bemutatóján nyilatkozott Hongkongban. A Szörnyek az űrlények ellen című filmben az egyik főszereplőnek, W. R. Monger tábornoknak kölcsönzi a hangját.

Sutherland saját elmondása szerint Jack Bauer alakjának köszönheti karrierje újjáéledését, és nem aggódik amiatt, hogy beskatulyázzák az ügynökszerepbe. "Olyan munkát csinálok, amilyet én akarok, és az emberek vagy el tudják fogadni, vagy nem" - hangzott határozott véleménye.

Szinkronszínészként végzett munkáját fantasztikus ellensúlyozásként élte meg, hihetetlen felszabadulást jelentett számára. Mint elmondta, heti 5 napon, napi 14 órában Bauert játszott, majd a hétvégén felengedhetett az animációs film munkálatai alatt. "Úgy éreztem magam, mintha ötéves lennék" - mondta a szörnyfigura mély, érdes hangján Sutherland.

A Szörnyek az űrlények ellen pénteken kerül az amerikai mozikba. A történet bebörtönzött szörnyekről szól, akiket kiszabadítanak, hogy segítsenek egy földönkívüli robot legyőzésében.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását