2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

Szabó Győző: "Szarok a színházra!"

Szabó Győző kiborult. Az oka persze meg volt rá: a Vörösmarty Színház új igazgatója egyszerűen levette a műsorról azokat a darabokat, melyben a színész szerepelt.
2009. március 24. kedd 11:36 - HírExtra
Nem is oly rég új direktor érkezett a székesfehérvári színházhoz. Vasvári Csabát ismerhetjük az egyik bank reklámjaiból is: ő az a sármos-őszes állatorvos, akiért minden nő elolvad, főleg a másfél mázsás asszisztense. Csakhogy a való világban sokkal brutálisabban kezeli színháza ügyeit, mint a spotokban a rendelőjébe tévedő állatokat.

Brunner Márta, Zakariás Éva és Szabó Győző már saját bőrükön érezhetik, mennyire keménykezű is a kedves igazgató úr. Hogy a felsorolt két hölgy már tizennégy éve tagja volt tagja a színháznak? Hogy Zakariás hét és fél hónapos kislányával van otthon, munkanélkülivé válásával tehát egész családja megélhetése veszélybe került?

Vasvárit nem érdekelte: egy, illetve három tollvonással megszüntette azokat a darabokat, melyekben a három színész szerepelt, némelyeket pedig egyszerűen ki is rúgott.

– Az elküldöttek közül a szerencsések közé tartozom – mondta a Borsnak Brunner. – Az olvasópróba előtti napon mondták, hogy tizennégy év után köszönik, de másnap már nem kell megjelennem. Hazudnék, ha azt mondanám, felkészületlenül ért a dolog. Mindig lojális voltam a színházhoz, ezért nem is alakítottam ki olyan kört, mely most segíthetne a továbblépésben – tette hozzá a kirúgott színésznő.

Tavaszi nagytakarítás? Mindenesetre kis hazánk egyik legfelkapottabb színészének, Szabó Győzőnek sem kegyelmezett Vasvári. Őt ugyan nem rúgták ki, de minden olyan műsort levettek a műsorról, melyben szerepelt. Ráadásul nem is személyesen közölte vele a direktor a döntését.

Mindezzel együtt tehát okkal borult ki Szabó Győző a csúnya történeten. Az azonban még ebben az esetben is bunkóságnak számít, amit a Borsnak nyilatkozott az ügyről.

– Szarok a Vörösmarty Színházra – mondta ugyanis felháborodottan Szabó a bulvárlapnak.

S hogy mit mondott Vasvári igazgató úr minderre? Semmit. A színház titkárságán ugyanis egyre csak azt szajkózták: az igazgató úr nincs bent.

Talán saját magát is kirúgta a kedves direktor úr?
Forrás: HírExtra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását