2024. április 26. - Ervin

Tuti tipp! Így nyerhet a lottón

Manapság egyre többet hallani különféle praktikákról arra vonatkozóan, hogy hogyan lehet nyerni a különféle szerencsejátékokon.
2009. március 20. péntek 14:59 - Hírextra
Sokan próbálkoznak különféle szerencsejátékok segítségével megalapozni anyagi helyzetüket. Az álomnyeremény úgy tűnik, hogy csak a kiválasztottaknak sikerül. Ennek ellenére újra és újra sorban állnak a lottózóban.

A spiritiszta tanácsai alapján azonban bárki felkerülhet a nyertesek falára, de csak akkor, ha átalakítja gondolkodásmódját. Létezik-e a szerencse s a véletlenek sokasága vagy minden előre meg van írva? Ez a témakör az amelyre mindenki kíváncsi és minden embert érdekel, hiszen mint tudjuk, a szerencse forgandó s mindenki szeretne sikeresebb és gazdagabb lenni, még akkor is, ha ezt nem mindig vallja be.

Nagyon sok ember próbálkozik szerencsejátékon vagy más területeken érvényt szerezni magának anyagi viszonylatban, de az csak nagyon keveseknek adatik meg, hogy rámosolyogjon a szerencse.

Az ezoterikus beállítottságú emberek azt vallják, hogy véletlenek nincsenek. Ez alapján nyílván az sem történik véletlenül, hogy ki, mikor, hol és mennyit nyer a szerencsejátékon. Ugyanis mint tudjuk, egy ilyen komolyabb nyereményt is ki kell érdemelni, hiszen nem véletlenül az nyeri meg az aki nyeri.

Egy biztos, annak is befogadónak kell lenni, akinek kiutalják a magas összegeket, legyen az bármilyen szerencsejáték, hiszen azt a szelvényt meg kell venni, ki kell tölteni és be kell dobni a postaládába. Annak érdekében, hogy egy nagyobb pénzösszeg valakit megtaláljon, ahhoz az adott személynek olyan energetikai állapotban kell lennie.

Nyilván egy magasabb szinten örömtelibbek, boldogabbak és kiegyensúlyozottabbak vagyunk, ezáltal minden pozitív töltés sokkal könnyebben ér el bennünket, mert itt is működik a vonzás törvénye.

Vannak olyan gyakorlatok és olyan emberek, akik kimondottan arra programozzák a tudatukat, hogy a szerencsejátékokban sikeresek legyenek.

Hogy hogyan is teszik ezt?

A gondolatunknak teremtő ereje van. Amennyiben valaki mindig azt képzeli el, hogy nyer, sőt már látja is, ahogy átveszi az pénzt, akkor ezzel már meg is teremtette az alapot ahhoz, hogy egy nagyobb összeg befuthasson hozzá. Akkor azonban, ha a tudatával folyamatosan lezár és hárít, gondolván, hogy ő úgysem nyerhet, az eleve elzárja magát a lehetőségtől, hogy a szerencse megtalálja.

Vannak olyan egyének, akik bármihez nyúlnak, az arannyá válik a kezükben. Ez is annak a következménye, hogy olyan teremtő és alkotó energiájuk van ami épít és létrehoz. De ismeretes a másik oldal is, amikor valaki keze között minden elromlik és tönkremegy.
A mágiában és misztériumban ismeretesek olyan praktikák, melyek elősegítik azt, hogy az ember szerencsésebb legyen. Ez igazából azon alapszik, hogy ezek megemelik az ember energiaszintjét, ami által az illető töltött állapotba kerül, s így be tudja vonzani mindazt, amiről álmodik. Mielőtt azonban erre az emelésre sor kerül, egy energetikai tisztítás szükséges, ami minden olyan blokkot és negatív energiát semlegesít, ami gátolja a pozitív energia szórását.
Forrás: HírExtra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását