2024. május 24. - Eszter, Eliza

Robbantana a népszerű rockzenekar

Díszdobozban a Zanzibár! Koncertfelvétel, DVD, CD, unplugged koncert és sok minden más – kis hazánk egyik legnépszerűbb zenekara nagy dobásra készül.
2009. március 20. péntek 19:59 - HírExtra
Különleges díszdobozt jelentet meg Vidékről indult címmel a Zanzibar április 24-én: az együttes 10 évét felölelő kiadvány a jubileumi koncert felvételét tartalmazza DVD-n és CD-n, egy tavalyi unplugged koncertet DVD-n, illetve a dobozban lesz a zenekarról szóló, Igazi nevünk című könyv is. A csapat március 31-én kezdi idei koncertkörútját, májusban a Tankcsapda társaságában turnéznak Erdélyben.

– A tavaly december 27-i, ceglédi jubileumi koncertet a legmodernebb technikával rögzítettük – mondta el Sidlovics Gábor gitáros. – A felvételekből egy közel 100 perces anyagot raktunk össze CD-re és DVD-re. Lényegében egy élő best of anyag, de tartalmaz néhány régi nótát is. Az extrában látható velünk és jónéhány rajongóval felvett interjú, illetve ahogy készülődünk a koncertre. Az új klipünk a Las Vegas dalhoz is itt lett felvéve.

A díszdobozban ezen kívül egy unplugged koncert is megtalálható a DVD-n 45 percben. Ez még tavaly tavasszal ment le az mtv hangerő c. műsorában. A lemezen rajta lesz a Zanzibar összes klipje, vagyis 14, sőt, a Nem vagyok tökéletes, a Nem szeretsz és az Új napra ébredsz dalok kisfilmjének ’B’ verziói is. S ha már jubileum, ideje volt egy könyvvel is előrukkolnia a Zanzibarnak.

– Igazi nevünk a címe, és az együttes két olyan jóbarátja írta, akik már a kezdetektől velünk vannak – árulta el Sidi. – Nem biográfia, hanem egy olvasmányos sztori. Két részből áll: egy elbeszélő részből, illetve a könyv második felében olvasható mindannyiunkkal külön-külön egy mélyinterjú. Benne van, hogy hogyan éltük meg a 10 évet ebben a szakmában, a krízisek és az öröm pillanatai egyaránt. Olyan régi fotókkal is illusztráltuk a kötetet, melyek a pendrive-on sincsenek rajta. A könyv a díszdobozban és külön is kapható április 24-től.

– A díszdoboz körüli teendők miatt kicsit eltűntünk, de március végétől végre színpadra állunk – folytatta Terecskei Rita énekesnő. – Egészen pontosan 31-én kezdjük az idei túrát Győrben, a Széchenyi István Egyetemen. 2009-ben az első fővárosi bulink május 8-án lesz a Zöld Pardonban. Májusban közös turnéra indulunk a Tankcsapdával Erdélybe: az már biztos, hogy fellépünk Kolozsváron, Csíkszeredán és Nagyváradon. Nagyon várjuk már a bulikat, majd szétfeszülünk az energiától, és bátran kijelenthetem, hogy alaposan lezúzzuk a dalokat – tette hozzá az énekesnő.

Lezúzzák? Majd meglátjuk...
Forrás: bigpress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását