2024. április 28. - Valéria

Liptai Claudiától elveszik a műsorát!

Mi lesz veled, Claudia? A hírek szerint nem vezetheti tovább Babavilág című műsorát a TV2-n Liptai. Ő akar menni? Vagy már nincs helye a TV2-nél?
2009. március 19. csütörtök 14:29 - HírExtra
Állítólag a Mr. és Mrs. az oka annak, hogy Liptai Claudia nem tudja tovább vállalni a csatorna gyermekműsorát. Azaz döntenie kellett, hogy a szívéhez minden bizonnyal közelebb álló, de matinéidőben sugárzott baba-mama műsort szeretné tovább csinálni, vagy teljes erőbedobással a TV2 új kirakatműsorára összpontosít. Mindezt állítólag azért, mert a csatorna egyik legkeresettebb műsorvezetője Liptai, és nem akarják, hogy túl sok legyen a nézőknek…

Mindenki jól jár? Hiszen Liptai a Mr. és Mrs.-en kívül szerepel a Jóban rosszban címmel futó kórházsorozatban is. A Babavilágban a helyére kerülő Szekeres Nóra azonban az utolsó Megasztár óta nem került képernyőre.

Ami Szekeres előnyére válhat: a baba-mama életérzést ő is magáénak tudhatja, viszont többször és több helyen is kritizálták már műsorvezetői kvalitásait.

Érdekesebb kérdés Liptai esete: ezek szerint ugyan nagy sztárnak tartják Liptait, de annyira azért mégsem, hogy az elmúlt hónapokban magánéleti kálváriájával a bulvárlapok címoldalára ragadt színésznőnek szabad kezet adjanak.

Egyetlen kérdés maradt csak: mikor döbben rá Liptai Claudia, hogy azt tesznek vele, amit csak akarnak?
Forrás: noilapozo.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását