2024. április 26. - Ervin

Így buliznak sztárjaink: folyt a bor a medencés partin

Végre kiderül, hogy hogyan főz a TNT egyik fele. Costa ricai zene, bórkóstolás, lovaglás és vad medencés parti – mindez a Hal a tortán jövő heti adásaiban.
2009. március 13. péntek 15:59 - HírExtra
A Hal a tortán adásaiban ismét színes társaság gyűlt össze. Az ex-TNT-s Inti, Brunner Márta, Kőbán Rita, Mészöly Kálmán és Koncz Gábor mutatta meg, mennyire érzi magát otthon a konyhában. Volt aki sok éves rutinról tett tanúbizonyságot, de akadt kezdő is a csapatban. A fogásokon kívül costa ricai zene, borkóstoló, lovaglás, patkó keresés, vendég harmonikás és rögtönzött medence party tette változatossá a hetet.

Hétfőn a TNT egykori tagja, Inti főz, aki az esélytelenek nyugalmával, valamint zenész barátjával fog neki a costa ricai menü elkészítésének. Az énekes hawai ingeket oszt vendégeinek, Brunner Mártának, Kőbán Ritának, Mészöly Kálmánnak és Koncz Gábornak. A lime-mal megspékelt házi barack pálinka után csirke és egy odaégett torta kerül asztalra, amit mindenkivel feledtet a közös La Bambázás.

A második estén Brunner Márta fogadta a csapatot. A színésznő egy borospincében tálalja a vacsorát, amelynek elkészítésében édesapja segít Mártának.

Kőbán Rita vegetáriánusként csak húsmentes ételeket készít és lovagolni hívja vacsoravendégeit.

A tanyasi hangulatú estét Mészöly Kálmán vendéglátása követi. Az egykori szövetségi kapitány részeges csirkéjét kóstolhatta meg a csapat, leszámítva Kőbán Ritát, akinek be kellett érni a zöldségkörettel. Tabányi Mihály harmonikaművész dalai megmozgatták a társaságot, de a péntek este is bőven tartogatott meglepetést.

Koncz Gábor vad húst rakott az asztalra és azt is megmutatta, szalvéta hajtogatásban is annyira otthon van, mint a főzésben. Az este rögtönzött medencés buliba torkollik, de ez már tényleg csak Hal a tortán!
Forrás: Red Lemon
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását