2024. április 29. - Péter

Mary Zsuzsi kimondta: Vége!

Elege van Mary Zsuzsinak! El akar költözni volt férje házából, mert szerinte csak így élhet nyugalomban 21 éves szerelmével. De akkor ki fogja eltartani?
2009. március 5. csütörtök 11:59 - HírExtra
Teljesen természetes, hogy Klapka György, Mary Zsuzsi volt férje nem nézi jó szemmel, hogy az ő házában találkozgat egymással volt neje és fiatal pasija. Sőt egyenesen megtiltotta Zsuzsinak, hogy abban a házban találkozzanak, melyet ő vett annak idején, a a rezsijét pedig a mai napig fizeti.

- Ahol csak tud, Klapka szívesen beszél arról, hogy mennyire undorítónak találja a kapcsolatomat Tamással – szörnyülködött a Blikknek az egyre népszerűbb énekesnő. – Azt sem titkolja, hogy nem szeretné Tamást itt látni. Amikor ritkán Tomi jön hozzám úgy kell belopóznia, mert nem akarom, hogy összefussanak a volt férjemmel. Nem egészséges így! – nyilatkozott felháborodottan a Blikknek Mary Zsuzsi.

Kalpka György azonban vidáman vette tudomásul exneje mondatait.

- Ugyan már – mondta nevetve az üzletember. – Már tíz éve folyamatosan el akar innen költözni. Én csak örülnék neki, ki tudnám adni azt a házat is 150 ezer forintért. De úgyse megy el! Ahhoz túl kényelmes nő! – mondta szintén a bulvárlapnak Klapka.

Ráadásul azt is hozzátette: többször találkozott már a házban exfelesége fiatal szeretőjével, de szó sincs haragról. Udvariasan köszöntek egymásnak és ment ki-ki a maga útján tovább.

Lehet, hogy így kellene bánnia Mary Zsuzsival is…

Forrás: HírExtra/Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását