2024. május 17. - Paszkál

Botrány a Mónika- showban

Nevelőapja rontotta meg a 12 éves Anasztáziát és barátnőjét - vagy mégsem? Börtön, pedofília, hazugságok, üvöltözés...
2009. március 2. hétfő 09:59 - HírExtra
A 15 éves Anasztázia feljelentette nevelőapját, amiért az állítás alapján három évvel ezelőtt megerőszakolta őt és hasonló korú barátnőjét. A lány szerint a férfi droggal és alkohollal kárpótolta őket az afférért, a nevelőapát a feljelentés nyomán letartóztatta a rendőrség. Csakhogy anyja nem hisz a vádló lánynak, és barátnője szerint sem történt semmilyen ilyen eset - mindezt a showban is nyomatékosították, az anya például egy pofonnal és némi üvöltözéssel.

A nézettség persze majd a csúcsra mászik - ezzel a tévécsatorna el is érte a célját - csakhogy lehet az egészből semmi sem igaz. Ugyanis az ilyen Mónika/Balázs showkban rengeteg minden hazugság (persze nem minden).

Az embereket tíz-húszezer forintokért csábítják be az utcáról, ami egy ajánlat szerinti másfélórás munkáért nem rossz (amiből általában 4-5 óra lesz). Kitalálnak valami kamu dolgot, ami éppen illik az adott adás koncepciójához, majd ráveszik a szereplőket hogy ezt játsszák el
.
Csakhogy - itt jön a svédcsavar - az egyik felet ráveszik valamire, amiről a másik nem tud, így aztán tényleg meglepő fordulatok kerekednek a történetben, még akkor is, ha az egészből egy szó nem igaz. Így könnyen lehet, hogy ezt a sztorit is csak ők találták ki, és a svédcsavar miatt nem hisz Anasztáziának a barátnője - így egy ártatlan ember ül börtönben.

Aztán persze az emberek nehéz kimondani, hogy az egész dolog kamu, amit több százezren láttak - meg az általuk aláírt titoktartási szerződés is gátolja őket. Meg kell jegyeznünk, hogy elviekben a showvezetők nem tudnak arról, hogy egy adott dolog kamu-e, de ha Mónika nem teljesen hülye - amit sokan nem zárnak ki - akkor simán rájöhetett a dologra.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását