2024. március 29. - Auguszta

Máris megvan Mónika új szerelme!

Az RTL Klub népszerű műsorvezetője újra szerelmes. Az új kiszemelt egy amerikai üzletember.
2009. február 25. szerda 14:59 - HírExtra
Pokrivtsák Mónika egy dollármilliomos kedvese lett. Az üzletember neve Kevin Brogan, aki az Inner Light Inc. nevű vállalat elnök-vezérigazgatója. A közbeszédben őt csak a „lúgosítás királyának” nevezik, azért mert a cége a közismert lúgosító ital – az Innerlight – gyártója, amelyet számos hollywood-i és magyar sztár is kedvel (Mónika is e csodaszer segítségével fogyott le).

A dollármilliomos cégvezér ügyfélkörébe tartozik Christina Aguilera, Halle Berry, Jennifer Lopez és Victoria Beckham is az amerikai hírességek közül, de Magyarországon is tekintélyes listát lehetne összeállítani a „csodaszer” ismert vásárlóinak nevéből, többek között Mészöly Kálmán, Koós János, Katona Klári, Zoltán Erika, Medveczky Ilona, Bódi Sylvi és Hajdú Péter is rendszeres fogyasztója a különleges italnak.

Utah állam Provo városában működik a vállalat központja, de ezenkívül számos országban is rendelkezik képviselettel, a Föld szinte minden pontján. Mónika kedvese korábban nemzetközi terjeszkedésért felelős alelnök volt, munkájának sikerét jelzi, hogy három kontinens több mint két tucat országában segített elindítani az értékesítést.

Mónika – aki mostanában leginkább médiaesemények sajtófelelőseként tűnik fel – tavaly nyáron szakított egykori kedvesével (épp akkoriban, amikor a Playboy címlapján ruhátlanul szerepelt), akivel három évet töltött együtt.

A Bors információi szerint ősszel esett újra szerelembe, miután augusztusban kiutazott Amerikába, hogy maga mögött hagyja a rosszul végződött kapcsolatot. Arra vágyott, hogy megtalálja társát, akire életét rábízhatja. S most úgy tűnik, hogy rálelt álmai hercegére.

„Sem cáfolni, sem megerősíteni nem akarom az információikat, de az igaz, hogy nem véletlenül töltöttem az utóbbi három hónapot a tengerentúlon” – jegyezte meg sejtelmesen a bulvárlapnak.
Forrás: Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását