2024. április 26. - Ervin

Szextippek: hol, és hogyan csináljuk?

Autó, fürdőkád, folyópart. Hogy mi a közös bennük? Mindegyik hely kiválóan alkalmas arra, hogy egy fergeteges éjszakát, vagy nappalt tölthessünk el partnerünkkel.
2009. február 28. szombat 18:19 - Kővári Adrienn
Ha unalmasnak találjuk szexuális életünket, akkor nincs mit tenni, változtatni kell. Nem kell sokat agyalni, rengeteg olyan ötlet van, ami már néha közhelynek számít, de mégis képes arra, hogy feldobjuk vele az éjszakákat.

Ha már napszakokról beszélünk, kezdhetjük azzal is, hogy nem csak éjszaka szeretkezünk, hanem nappal is megpróbáljuk. Aki irtózik a fénytől, annak itt az ideje leküzdeni a gátlásait, mert már csak ezzel az aprósággal változatossá teheti a partnerével együtt töltött időt.

Vegyünk egy szobát alapul, először érdemes ott körülnézni. Jobb esetben van benne egy ágy, amit sok mindenre lehet használni az alváson kívül. Szexuális életünk legnagyobb részét ezen a fekvő alkalmatosságon végezhetjük párunkkal, szeretőnkkel, vagy szinte bárkivel, mivel.

Ha már túljutottunk az ágyon


Első esetben – hogy a kisebb dolgoktól haladjunk a nagyobb felé – amúgy is ez a végcél egy együttlétben, hiszen nagy dolgok nélkül nem jutnánk messzire. Először érdemes extrémebb pozíciókat kipróbálni. Ha már ezek is megvoltak, alkalmazzuk őket minél többször, hogy még mozgalmasabb legyen az együttlét.

Ha már ezeket is unjuk, és még mindig nem tudunk betelni párunkkal, akkor körülnézhetünk a szobában. Ez esetben rábukkanhatunk olyan berendezési tárgyakra, mint egy asztal, fotel, radiátor, vagy kanapé.

Az új bútorokban rengeteg lehetőség rejlik, bár némelyik nem veszélytelen. Nem árt, ha mindent lepakolunk az asztalról, ha nem szeretnénk, hogy a poharak a földre zuhanva darabokra törjenek. A heves szeretkezésben könnyen megeshet, hogy az asztal nem marad egy helyben.

A radiátor is jó választás, csak ajánlott előtte becsukni az ablakot, ha még szégyenlősebbek vagyunk, akkor a függönyt is behúzhatjuk, vagy a redőnyt is leengedhetjük. Azzal sem árt vigyázni, hogy amennyire lehet, próbáljunk kényelmesen elhelyezkedni a fűtőtesten. Nehogy ráüljünk, amíg forró! Mert akkor nem biztos, hogy aznap még bármibe is belekezdhetünk. A túl keskeny radiátorokról könnyű lecsúszni, ezért nem árt, ha a férfiak stabilan tartanak minket.

Szex a lakás egyéb pontjain

Merjük kimondani!
Akárkivel vagyunk – szerelmünkkel, szeretőnkkel, esetleg egy útszéli idegennel – merjük bátran kimondani, hogy mit szeretnénk, de ez nőkre, férfiakra egyaránt vonatkozik. Nem baj, ha perverzek vagyunk, vagy csak szeretnénk kísérletezgetni, legrosszabb esetben kicsit furcsán fognak ránk nézni, nemet mondanak, és másnap nem fog csörögni a telefonunk. Ha a szex nem működik egy kapcsolatban, s nem is lehet rajta változtatni, akkor nem lesz hosszúéletű a szerelem sem. Az ilyen esetekből fakad a megcsalások legnagyobb része.
Ha már itt is mindent az unalomig próbáltunk, akkor szétnézhetünk a ház többi részén is. Szerencsére egy komplett lakás sok-sok érdekes pontot tartogathat a kiéhezettek számára, még több asztalt, kanapét, fotelt, esetleg egy másik ágyat is fellelhetünk benne. És ott van a fürdőszoba is.

A fürdőkád lehet ugyanolyan izgató, mint egy ágy, hiszen víz van benne, amit tele lehet szórni virágszirmokkal, pezseghet benne a habfürdő. A probléma inkább a méreteiben rejtőzhet, hiszen egy kicsi fürdőkádban nem sok mindent lehet kezdeni, főleg nem változatos pozitúrákban. A zuhanyzóban, pedig könnyen megcsúszhat az ember. Kísérletezni érdemes, csak tényleg vigyázni kell, és nem biztos, hogy mindenkinek egyaránt be fog jönni, hiszen nem mindenki rendelkezik medence méretű kádakkal.

A természet lágy ölén

Ezek után jöhetnek a külső, szabadtéri helyszínek. Az autó az, amit egyszerűen nem szabad senkinek sem kihagyni. Az egyik legérdekesebb helyszín, bár olyan esetben semmiképp sem javasolnám, ha első együttlétről van szó. Az amolyan "részeg vagyok a diszkóban, s nincs hova menni, üljünk be a Suzukiba" hozzállás azonban merőben gáz.

Egy összeszokott pár – lehet szó pár hónapról is - simán bevállalhatja, kipróbálhatja. Rengeteg vicces szituációt eredményezhet, és közben még kellemesen is érezzük magunkat. Már csak azzal kell vigyázni, hogy a kisebb autókban – mily meglepő – a hely is kisebb. Érdemes keresgélni a pozíciók között, hogy ráleljünk a leghatékonyabbra.

Arra azért ügyeljen az autó sofőrje, hogy hol parkol le. Ha nem igazán szeretnénk közönséget - bár valakit ez sem riaszt vissza – akkor keressünk egy csendes helyet. A szűk helyekre visszatérve, vigyázzunk a fejünkre is.

Sokan előnyben részesítik az olyan helyszíneket is, mint az erdő, lépcsőház, vízpart, park, műemlék, lift és még sorolhatnánk, a lista végtelen. Talán ezek számítanak a legextrémebb helyszíneknek, mert itt nagyon kicsi annak az esélye, hogy senki sem fog minket meglátni. Bár, ha ez minket nem zavar, és a műsor is színvonalas, amit nyújtunk, akkor hajrá!

A természeti helyekre azért nem árt felkészülni, hogy elég piszkosak, és télen elég alkalmatlanak mindenféle szórakozásra. Nyáron már annál inkább. Ha valaki nem szeretne koszos lenni, akkor inkább mellőzze az ilyen fajta szórakozást, bár ha leterítünk egy plédet, vagy kabátot…

Csak kreatívnak kell lenni, és sok problémát, gondot megoldhatunk. Ma már tényleg minden megengedett, és érdemes is kalandozni a különféle pozitúrák, és helyszínek világában. Már csak a megfelelő embert kell megtalálni, aki partner is ebben...
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását