2024. május 3. - Tímea, Irma

A Született feleségek sztárja nem akar szeretkezni

Eva Longoria prűd, de annyira, hogy férje, Tony Parker emiatt csalta meg. A szexi színésznő nem hajlandó tükör előtt szeretkezni, és a perverz pózoktól is irtózik.
2009. február 26. csütörtök 15:59 - HírExtra
Eva Longoria és Tony Parker álomházassága, még sem annyira csodás, mint ahogy azt sokan hiszik, vagy amennyire ők szeretnék hinni. Eva sokszor nyilatkozza, hogy nagyon boldog, és szerelmes a férjébe, a híres kosarasba.

Sosem zavarta, hogy Tony hét évvel fiatalabb nála, valójában élvezi, kihívásnak tekinti, hogy egy ennyire fiatal férfit a magáénak tudhat. A mexikói származású színésznő elmondása szerint előtte kedvesének csak egy nő volt az életében. Ezért neki kellett megtanítania szeretkezni a kosarast, de még ez sem zavarta.

-Első látásra egymásba szerettünk, miért pont az választana szét minket, hogy ő kissé tapasztalatlan az ágyban? Ezen könnyen lehet segíteni! Sokat gyakoroltunk, s én kitanítottam a szex minden csínjára-bínjára. Ez nem lehet akadály. -nyilatkozta büszkén a Született feleségek sztárja.

Tony a második randin vallotta be, hogy eddig még csak egyetlen nővel volt együtt, de szerencsére Eva nem nevette ki.

Valljuk be, azért elég nehéz elképzelni, hogy a híres kosarasnak csak egy nő fordult meg az ágyában – lényegtelen, a hír erről szól, s Eva bevette.

Tony, a kis hazug

Eva nagyon derűsen állt hozzá Tony hiányosságaihoz, de úgy tűnik, azóta a férfi hamar önmagára talált, s már nem volt elég neki a szexi színésznő. A sok szexlecke megtette a hatásását, Tony félrelépett. Ha már Eva Longoriat is megcsalják, akkor a többi nő már egy szót se szóljon.

Hatalmas botrány kerekedett az ügyből. Egy francia, nem annyira jó nő modellel lépett félre a kosaras. Állítólag ő hajlandó volt beteljesíteni Tony szexuális perverzióit, amikre felesége nem volt képes.

A modell azt állítja, hogy a kosaras még sem olyan ártatlan, és szerelmes, ahogyan azt felesége hiszi. Ehhez mondjuk nem kell az embernek nagyon okosnak lennie, hogy rájöjjön, Tony nem volt teljesen őszinte Evaval.

A románc egy nyáron kezdődőtt, akkor találkozott előszőr Alexandra Paressant, a francia modell és Tony Parker. A telefonszám cserén hamar túlestek, ezért rendszeresen csevegtek is egymással.

Két éve, hogy összeházasodtak Eva Longoriaval. A nászig egy hotelben lakott a kosaras, ahol még időben, az esküvő előtt egymáséi lettek a modellel.

-Először telefonszexeltünk, és erotikus SMS-üzeneteket küldözgettünk egymásnak. Aztán végig szeretkeztük a két hetet: minden este nála aludtam, amíg el nem utazott San Antonioba.

A modell elmesélte még, hogy mindent kipróbáltak, amit Eva nem engedett Tonynak. Állítólag a szexvideójáról híres Eva Longoria annyira prűd, hogy nem engedte Tonynak, hogy tükör előtt csinálják, a perverz pózokat is betiltotta, ráadásul úgy gondolja, hogy a spermium pattanásokat okoz.

-Attól még, hogy Tony elvette Evat, élvezni akarja az életet, és a közeljövőben biztos nem akar tőle gyereket sem. –tette még hozzá a francia modell.
Forrás: Bors / HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását