2024. április 27. - Zita

A 10 legszexibb férfi

Brad Pitt, Johnny Depp és Robert Downey Jr. Hogy mi a közös bennük? Mind szerepelnek a HírExtra top 10 külföldi férfisztár összeállításban. De vajon melyikük lehet az első, és kik szerepelhetnek még a listán?
2009. február 26. csütörtök 13:50 - Kővári Adrienn
A női olvasóknak kedvezve összeszedtük a 10 legszexisebb külföldi férfi színészt és énekest. A lista eléggé szubjektív, de biztos mindenki megtalálja a magának különösen tetsző, az "ágyamból azért nem rúgnám ki" férfit.

Először muszáj egy különdíjast írnom, mert nem tudok elmenni szó nélkül amellett, hogy a listán ne szerepeljen egy japán zenész, akit itthon igaz nem sokan ismernek, de azért vannak olyanok, akik nagyon is egyetértenek velem.

+1. Aoi (30)



A japán, Gazette nevezetű rock zenekar gitárosa. Hogy minden félreértést elkerüljünk, leszögezném, hogy Aoi férfi, és ráadásul heteroszexuális. Eredeti neve Shiroyama Yuu, gyermekkorában bicikliversenyző szeretett volna lenni. Szereti a cicákat, és a kedves, főzni tudó lányokat. Nagyon segítőkész, de sajnos sokszor mogorva. Sok magyar rajongót tudhat magáénak, de így van ez a zenekar többi tagjával is.

10. Orlando Bloom (32)



Tizedik helyezettünk nem más, mint az angol szépfiú, Orlando, aki Legolasos korszaka alatt végleg meghódította a női szíveket. Miután levetette hófehér parókáját, napvilágot láttak róla olyan pletykák, melyek szerint a színész nem is a gyengébbik nemhez vonzódik. A nők azóta megnyugodhattak, ugyanis Orli több hölgyeményt is elfogyasztott az utóbbi pár évben, még ha nem is szószerint. Ami érdekes, hogy szabadidejében macskának képzeli magát a szexi színész.

9. Jet-Li (45)



A kínai színész és harcművész nem vitás, nagyon jól néz ki, így érdemelhette ki a kilencedik helyezését. Általa mégis csak felkerült egy ázsiai férfi is a listára, az én nagy örömömre. Sok filmben láthattuk, legutoljára a Múmia harmadik epizódjában tűnt fel, ahol egy gonosz, feltámasztott kínai császárt alakított. A film kicsit megbukott, de ezt nem Jet-Li alakításának köszönhette.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását