2024. május 8. - Mihály

A 10 legszexibb férfi

Brad Pitt, Johnny Depp és Robert Downey Jr. Hogy mi a közös bennük? Mind szerepelnek a HírExtra top 10 külföldi férfisztár összeállításban. De vajon melyikük lehet az első, és kik szerepelhetnek még a listán?
2009. február 26. csütörtök 13:50 - Kővári Adrienn

2. Johnny Depp (45)



A dobogó második fokát elfoglaló színészt senkinek sem kell bemutatni. Johnny Depp, a Karib-tenger kalózainak sztárja, 2008-ban a Sweeny Toddban énektudását is megcsillogtatta. A szexi sztár az első helyet is megérdemelte volna, de a dobogó vége felé közelítve már nagyon nehéz eldönteni a végső sorrendet, ő így jutott most a második helyre.

1. Jared Leto (37)



Hogy honnan is ismerhetjük a lista első helyezettét? Több filmben is megcsillantotta tudását, szerepelt a Pánikszobában, ahol fejbe lőtték, a Fegyvernepperben, ahol szintén lelőtték, de a Rekviem egy álomért című filmben is játszott, ott csak a kezét vágták le. Zenei sikerei sokkal szembetűnőbbek, ő a 30 Seconds to Mars nevű rock zenekar frontembere. Zenekarával már több díjat is bezsebeltek, idén nyárra ígérik harmadik albumukat

Ez lenne a HírExtra ütős tízese. Sok név van, akiknek még itt lenne a helye, ebben a rangos névsorban, de mivel csak tíz helyet tettünk üressé, így sajnos vannak, akik lemaradtak. Remélem mindenki megtalálta a szívének, vagy testének kedves emberkét.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását