2024. május 9. - Gergely

A 10 legszexibb férfi

Brad Pitt, Johnny Depp és Robert Downey Jr. Hogy mi a közös bennük? Mind szerepelnek a HírExtra top 10 külföldi férfisztár összeállításban. De vajon melyikük lehet az első, és kik szerepelhetnek még a listán?
2009. február 26. csütörtök 13:50 - Kővári Adrienn

5. Jason Statham (36)



Ahogy múlnak az évek, Jason egyre szexibb férfivá érik, így kerülhetett be a top tízbe, egyenesen az ötödik helyre. A szállító sztárja izmos testével már többször is bizonyított a mozivásznon, legutóbb a Halálfutam című filmben csodálhatták meg őt a női nézők. Kevesen tudják, hogy filmes karrierje előtt még modellkedet is - tehát innen hozta magával csodálatos izmait, amiket szerencsére nem is rejteget.

4. Adam Brody (29)



Őt már biztos, hogy nem ismerik sokan, pedig méltán érdemli meg a negyedik helyezést. Először a Szívek szállodájában tűnt fel, de a hírnevet a Narancsvidék hozta meg neki. Itt Seth Cohent a lúzer, képregény fanatikust alakítja, de igazából egy az egyben önmagát adja. A Time magazin szerint megteremtette az "Adam Brody stílust", a bizonytalan, ellenszenves, szarkasztikus zsidó fiút. Láthattuk még a Deszkások című filmben, és a Mr. és Mrs. Smith-ben is felbukkant mellékszereplőként. A Big Japan nevű zenekarban dobol, és egy képregényen is dolgozik.

3. Brad Pitt (45)



Sokak kedvence, az előkelő harmadik helyig jutott ezen a kis listán. Azért Brad ma még mindig nagyon jó pasinak számít, hiába lesz egyre idősebb, az csak sármosabbá teszi. Gondolom több ezer nő, vagy inkább százezer nő merevítette ki a tévé képernyőjén Brad fenekét, ami előbukkant a Trója című filmben. A Harcosok klubjáról már nem is beszélve, amikor gyönyörű, félmeztelen felsőtesttel nyit ajtót, s csak egy sárga gumikesztyűt visel. Hogy ebben a pillanatban mit mondhat, azt szerintem nem sok nő hallja, ezért érdemes többször is visszatekerni a jelenetet, mert egy nagyon jó filmről van szó.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását