2024. május 9. - Gergely

A 10 legszexibb férfi

Brad Pitt, Johnny Depp és Robert Downey Jr. Hogy mi a közös bennük? Mind szerepelnek a HírExtra top 10 külföldi férfisztár összeállításban. De vajon melyikük lehet az első, és kik szerepelhetnek még a listán?
2009. február 26. csütörtök 13:50 - Kővári Adrienn

8. Matt Damon (38)



Nyolcadik helyezettünk ismét a színészek soraiból került ki. Ő a Bourne-trilógia főszereplője, a Tégla sztárja, vagy a Good Will Hunting írója. Utóbbiért 1997-ben a legjobb eredeti forgatókönyv Oscar-díját is megkapta. Szoros barátságot ápol Ben Affleckkel, aki sajnos most nem kerülhetett fel a listánkra. Nem volt kétség affelől, hogy Matt helyet kapjon ebben az összeállításban, hiszen több nő szemében is szexszimbólumnak számít.

7. Vigo Mortensen (50)




Őt is A gyűrűk ura filmtrilógia tette ismerté. A nem régiben még hazánkban is járt sztár elbűvölő, és emellett nagyon szexi is, ez megkérdőjelezhetetlen. Sokoldalú művész, szabadidejében verseket ír, már jelent is meg verseskötete, de jazz zenésznek is hívhatnánk, mivel már három lemezt adott ki. 2007-ben a francia Elle magazin beválasztotta őt a 15 legszexisebb férfi közé, de több ehhez hasonló listán is szerepelt az elmúlt években.

6. Robert Downey Jr. (43)



A Vasember, de nevezhetném Kirk Lazarusnak (Trópusi vihar) is. Az Only you sztárja a 90-es években komoly drog és alkohol problémákkal küzdött, és még börtönben is ült. Színészi pályafutása mellett zenei sikerekre is törekszik, 2004-ben kiadta első stúdióalbumát. A Vasember óta szinte mindenki számára ismert lett a neve, azóta igazi sztárként kezelik a színészt. Olyan filmekben láthatjuk a közeljövőben, mint a Sherlock Holmes, vagy a Vasember következő két epizódja.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását