2024. április 26. - Ervin

Détár Enikő, a go-go táncos

Főiskolás évei alatt az éjszakában kereste meg a napi betevőt Détár Enikő. Férje, Rékai Károly nagyon büszke feleségére.
2009. február 25. szerda 11:59 - HírExtra
Détár Enikő bevallotta ország világnak, és egyben férjének is, élete egyik legsötétebb titkát. A főiskola alatt, hogy meglegyen a napi betevője kénytelen volt go-go táncosként dolgozni a sötét pesti éjszakában. A két gyermekes családanya nem büszke erre a kis foltocskára az életében, de férje, Rékasi Károly már annál inkább.

Ha meghalljuk azt a kifejezést, hogy go-go girl, mindenki ugyanarra gondol. Ledér hölgyek, akik a fülledt bárokban, lokálokban sztriptízzel szórakoztatják az ittas, és felajzott férfi vendégeket. Ők ezt meghálálva, a hölgyek bugyijába dugdossák a fizetésük egy részét, de ezt egyéb szolgáltatások is követhetik, a megfelelő juttatások fejében.

Pontosan ezt a tevékenységet űzte anno, Détár Enikő is, aki egy nem régiben készült interjúban mesélt a főiskolás éveiről, és problémáiról. Azért vállalta el az ilyen fajta, nem éppen megbecsült munkát, mert nem akart édesanyja pénzén élősködni, szeretett volna a saját lábára állni.

Elmondása szerint akkoriban, évtizedekkel ezelőtt még másabb volt egy go-go táncos munkaköre. Ő sosem bocsátotta áruba a testét, de ha lehetősége lett volna rá, akkor sem tette volna meg.

Rékasi Károly büszke a feleségére

- Mindenki szívesen formál véleményt másokról, de önmagáról már sokkal kevésbé. Olvastam azt a cikket, kitűnő interjú, amelyből világosan kiderül, hogy Enci mindenáron szeretett volna önálló lenni. Akkoriban az operett-musical szakos hallgatók – mint a feleségem is – nem hogy ösztöndíjat nem kaptak, de sem kollégiumot, sem menzát nem igényelhettek. – nyilatkozta a Bors című napilanak Rékasi Károly, a Barátok közt Zsoltja.

Elmondása szerint, Encinek két választása volt. Vagy arra az útra lép, mint az osztálytársai közül néhányan, és pumpolni kezdi a szüleit, vagy pedig megáll a saját lábán, és a saját erejéből finanszírozza az életét. Ő inkább ezt választotta.

- Hajlandó volt erre az áldozatra, én, pedig csak azt mondhatom, hogy minden tiszteletem az övé! Nem lépte át a határvonalat, a döntése összeegyeztethető volt az erkölcseivel, és eltartotta önmagát, nem szorult az édesanyja támogatására. Büszke vagyok rá.

Rékasi Károly szerelme megingathatatlan, feltétel nélkül szereti Détár Enikőt. Még ezzel a múlttal is el tudja fogadni, és ahogy mondta, büszke rá.
Forrás: Bors / HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását