2024. április 29. - Péter

Liptai egyszerre két férfival vigasztalódik

A legújabb hírek szerint Liptai Claudia összeszűrte a levet, most már ténylegesen Kucsera Gáborral. De ez neki még nem volt elég.
2009. február 24. kedd 12:59 - HírExtra
Ma este kerül képernyőre a Jóban Rosszban című kórházas sorozatban Liptai Claudia (35), és Kucsera Gábor (26) viszonya. Pár hónapja Claudia naponta feltűnik a képernyőn, Alexa doktornőt alakítja a Csillagvirág Klinikán, aki ma este fogja elcsábítani Kucsera Gábort.

A Tv képernyőn történő pikáns románc azért érdekes, mert a két celebet a való életben is összehozták még korábban.

Január elején látott napvilágot az a hír, hogy a népszerű színészpáros, Liptai Claudia, és Gesztesi Károly (45) hétéves kapcsolata tönkrement. Akkor még egyikőjük sem nyilatkozott, hogy mik az okai a szétválásuknak – ez azóta sem egyértelmű, mert naponta újabb pletykák látnak napvilágot.

Akkoriban sokan tippeltek arra, hogy Claudia összeszűrte a levet Kucsera Gáborral. Ennek alapja A sztárok a fejükre estek című, nem túl sikeres, afrikai kalandshow, ahol Liptai negyven napot töltött együtt az isten testű sportolóval. Lehetséges, hogy Claudia szerette volna, ha több is történne köztünk, de a férfi tagadta, hogy bármi köze is lenne a vörös műsorvezetőhöz.

Kucsera megmondja

- Nem az estem, nem tetszik – zárta le a témát, nagyon kedvesen, némi indulattal a hangjában a sportoló.

Tagadás ide vagy oda, nem tudnak kibújni a pletykák alól, hiszen ma este mindenki láthatja beteljesült vágyaikat a TV képernyőjén. Jogosan merül fel az emberekben, hogy nem csak munkakapcsolat van a két sztár között.

Közös jelenetük úgy fog kezdődni, hogy Gábor, önmagát alakítva, besétál a rendelőbe, a Csillagvirág Klinikán. Alexa doktornő, azaz Liptai Claudia fogadja őt, és elég hamar túljutnak a szakmai kérdéseken.

A vizsgálat után a helyi kávézóban, a Macsekban folytatják az enyelgést, és annyit előre lehet tudni, hogy nem csak italozni fognak.

Az érintett páros még nem nyilatkozott a pikáns forgatással kapcsolatban. Kucsera világversenyre készül, míg Liptai a házaséletet gyakorolja Tillával, a Mr. És Mrs. Smith forgatásán. Ha már a való életben nem ment neki…
Forrás: Blikk / HírExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását