2024. május 19. - Ivó, Milán

Elképesztő! Ártatlanok a veszprémi gyilkosság vádlottjai!

Ha az ember tüntet, kilövik a szemét, ha gyilkol, vagy abban vesz részt, akkor egy csomó személyiségi joga van. Megmondjuk, hogyan is van ez!
2009. február 20. péntek 10:20 -
Már egyszer megírtuk, hogy a Sztojka nevű becsületes állampolgár lesittelésén mennyire felháborodott a família. Anyuka szerint ő becsületes bodzaszedő, nem öl. Akkor két napon át sírtunk, úgy sajnáltuk a Sztojkát.

És most itt a másik.

Most három napon át fogunk sírni.

A Bors megkérdezte Marian Cozma gyilkosságában gyanúsított N. Győzőt. En pont Győző ügyvédje szerint védence ártatlan, mint a ma született bárány, éppen tegnap érkezett a Marsról egy két éves világkörül út végső állomásáról, az alibije kifogásolhatatlan. Minden bizonnyal az ügyvéd úr nem is érti, hogy szegény en pont Győző hogyan került a rendőrség pixisébe.

A magunk részéről mi, becsületes és jogkövető magyar állampolgárok kikérjük magunknak, hogy szegény N. Győzőt gyanúsítgassák. Az ügyvéd úr megmondta, hogy nem bűnös. Szabadon kell engedni, hogy tovább szedje a bodzát a másik talpig becsületes és ártatlan jóemberrel, Sztojka Ivánnal közösen. Az ügyvéd úr gerincét pedig igazán csodáljuk, amiért el merte vállalni a nyilvánvalóan ártatlan és makulátlan múltú, becsületes adófizető állampolgár védelmét.

N. Győző olyannyira ártatlan, hogy nyilván ezért kell eltakarni a szemét, ezért nem írják le a vezetéknevét (valójában Németh Győző néven lett anyakönyvezve). Ő és kompániája teljesen becsületes, nyilván ezért húztak el a Patrióta bárból a bátor és felkészült rendőreink, rögtön amikor a cigánybűnözés élő cáfolatai oda megérkeztek.

Milyen aljas a mai világ! Szegény, ártatlan romákat sittelnek le… felháborító!

Szerencsére van ez a sok becsületes ügyvéd, akik a védelmüket ellátják. Nekik biztos nem forog a gyomruk saját maguktól, hiszen nincs miért…
Forrás: HírExtra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását