2024. április 29. - Péter

Mary Zsuzsi hatalmas szexuális étvágya

Korát meghazudtoló, aktív szexuális életet él Mary Zsuzsi. Új kedvesével, Tamással sülve-főve együtt vannak. A „turbékolás” miatt a minap még a Mónika Show adását is lekésték, amelyre pedig szenzációs bejelentéssel készültek.
2009. február 13. péntek 11:59 - Hírextra
A népszerű énekesnő, Mary Zsuzsi még mindig úgy él, mint egy virgonc fiatal lány. Mostanában azzal hívja fel magára a figyelmet, hogy egy nála jóval (mintegy 40 évvel!) fiatalabb fiúval jár. Azt, hogy újra fiatalnak érzi magát jól mutatja az a tény, hogy éjjel-nappal együtt vannak, sőt emiatt a minap még a Mónika Show felvételét is lekésték.

A hét elején Zsuzsi és Tamás a népszerű kibeszélő show felvételére voltak hivatalosak, mert egy nem mindennapi bejelentésre készültek.

Tamás a műsorban meg akarta kérni Zsuzsi kezét!

A lánykérésből azonban semmi sem lett, mert a pár nem jelent meg a stúdióban. Zsuzsi ugyanis beteget jelentett. Az egyik bulvárlap később kiderítette, hogy valóban otthon volt, de nem betegen és nem is egyedül.

A szomszédok szerint Tamással még hétfőn félre vonultak és azóta ki sem jöttek a lakásból. A Mónika Show kiérkező stábja elé is csak hosszas kopogás és csöngetés után jöttek elő. Ziláltan, kócosan mutatkoztak, sőt, Tamáson Zsuzsi pulóvere volt, ami nyilvánvalóvá tette, hogy éppen megzavarták őket. Egyértelmű volt, hogy az ágyból pattantak ki, zavarukban pedig csak azt hajtogatták: „bocsánat, elfelejtettük”.

Zsuzsi nem éppen felelősségteljes viselkedéséről megkérdezték volt férjét, Klapka Györgyöt. Aki halkan csak ennyit jegyzett meg: „Tíz évig hallgattam, aztán nemrég mindent elmondtam erről a nőről. Férjhez megy? Óriási! Mást nem is tudok mondani”.

Ezzel szemben Tamás édesanyja büszke fiára és feltétlen támogatásáról biztosította őt:
„Mindig osztályelső volt, értelmes, jó kiállású gyerek, aki pontosan tudja, mit akar. Felnőtt ember, akinek tiszteletben tartom a döntését. Ha megnősül, akkor örömmel támogatom, biztos vagyok benne, hogy jó döntést hoz.”
Forrás: Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

thurvj97
2009. február 13. 15:30
Tényleg gazdag a magyar nyelv. Erre a jelenségre is sok szavunk van. DE a legrövidebb egyben a legkifejezőbb is. K val kezdődik.A többit tudják!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását