2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Műsorvezetői baki az Euróvíziós Dalversenyen

Kínos jelenet zajlott le az Eurovíziós Dalverseny szombati nagy-britanniai előválogatásán. A műsorvezető ugyanis a telefonos szavazatok összeszámolása után először rossz győztest hirdetett ki, a hibát csak néhány másodperc elteltével korrigálta műsorvezet
2007. március 18. vasárnap 17:51 - Hírextra
A műsorvezető, Terry Wogan a szavazatok ismertté válása után Cyndi Almouznit hirdette ki győztesnek, aki május 12-én a helsinki döntőben képviselheti Nagy-Britanniát. Másodpercekkel később műsorvezetőtársa korrigálta a bakit, és bejelentette az addig lógó orral hitetlenkedő valódi nyertest, a Scooch együttest. Az amúgy provokatív csipkelődéseiről ismert Wogan lángvörös arccal ismerte be tévedését.

Az adás után a BBC azonnal bocsánatot kért a nézőktől.

A BBC televíziós munkatársa, Terry Wogan 2005-ben a Dalverseny döntőjében cigány együttesnek titulálta a magyar NOX együttest. A főleg e-mailen terjedő tiltakozás eljutott a BBC-ig, ahol közölték, Wogan nem sértésnek szánta a minősítést, csupán a látványvilágot próbálta jellemezni.

A 2007-es versenyen Rúzsa Magdolna képviseli a magyar színeket. Május 10-én a selejtezőben lép először színpadra, a 28 induló közül a legjobb 10 vehet részt a két nappal későbbi 24-es nagydöntőben.
Forrás: Független HÍrügynökség
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását