2024. május 17. - Paszkál

Családi abszurd: Kanye West kishúga lett Rihanna

Három napja történt az erőszakos incidens, azóta sem Rihanna sem Chris Brown nem mutatkozik nyilvánosan. A fiú megbánta tettét, fel is adta magát, de a lány rajongói messze elítélik, és kiállnak szeretett énekesnőjük mellett, de Kanye West is csatlakozott
2009. február 12. csütörtök 17:59 - Kővári Adrienn
Senki sem gondolta volna, hogy így fog végződni a tündérmesébe illő szerelem, a csodaszép Rihanna és a híres R&B énekes, Chris Brown között. A Grammy gála napján összevesztek egy sms-en, amit Chris kapott egy nőtől, és ezt Rihanna nem tudta jó szemmel nézni. Ezen összevitatkoztak, s már csattantak is a pofonok. Az énekes annyira összeverte szegény lányt, hogy még a Grammy gálát is kihagyta.

A 19 éves Chris Brown úgy tűnik, amilyen romantikus számokat énekel, annál erőszakosabb az életben. A sármjával és Michael Jackson stílusú mozgásával mindig is egy rendes srácnak tűnt, legalábbis a rajongók szemében. Volt középiskolás tanárai sem tudják elhinni ezt a történetet, hiszen mindig is olyan egyszerű gyereknek tűnt, aki sosem lenne képes megütni egy nőt. Az biztos, hogy ez az incidens nagyon nem tett jót Chris karrierjének, főleg úgy, hogy a rajongói nagy része nő volt.

Chris barátai mereven kiállnak a fiú mellett

Szerencsére legalább volt annyi önérzet benne, hogy feladta önmagát a rendőrségen, még vasárnap este. Azóta nem mutatkozik nyilvánosan az énekes, március 5-én fog a bíróság elé állni. Barátai és stylistja szerint nagyon rosszul érzi magát az eset miatt, és nagyon sajnálja is, állítólag azóta telefonon hívogatja Rihannát. Chris barátai kiállnak a fiú mellett, szerintük ez egy őrült szituáció volt, nem is értik, hogy fajulhattak idáig a dolgok, hiszen Chris mindig is jó gyerek volt. A stylist szerint a rajongóknak imádkozniuk kéne, hogy rendeződjön a szerelmesek viszonya, de a másik oldal inkább retteg attól, nehogy a lány megbocsájtson a fiúnak, s kibéküljenek.

Chris Brown egyik barátja megállapította, hogy a helyzet nem olyan rossz, mint amilyennek látszik, csak a média fújja úgy fel az ügyet, és szerinte ki kellene békülniük. Azért a képek Rihannáról mégis elég beszédesek, azok már nem tűnnek olyan ártatlan, és kevésbé vészes helyzetnek. A rendőri jelentés szerint Rihanna szeme belilult, szája felrepedt, és zúzódások is tarkítják az arcát, ujjain pedig harapásnyomokat találtak.

Kedves üzenetek, bátorító szavak

Három napja, hogy történt az incidens, azóta Rihanna rajongói elárasztották kedves szavaikkal a lány hivatalos MySpace oldalát. Többen is említik, hogy ő ennél a férfinál sokkal jobbat érdemelne, amihez nem fér kétség. Egyik rajongója Morgan, reméli, hogy Rihanna mihamarabb jobban lesz, hiszen ő egy erős, és független nő. Azt tanácsolja neki, hogy fájdalmát öntse dalba, ami majd mindenkit inspirálni fog arra, hogy erős legyen. Másik rajongója, Leiahi'ena, felajánlotta magánstrandjukat az énekesnőnek, hogy ha szeretne megpihenni, akkor oda nyugodtan mehet a barátaival, vagy családjával. Ő is szeretné, ha az énekesnő mihamarabb felépülne, de tudja, hogy időre van szüksége.

De nem csak a rajongók, hanem Kanye West is kiáll a lány mellett. „Ő nekem olyan mintha a kishúgom lenne, bármit megtennék érte, hogy segíthessek neki ebben a nehéz helyzetben.”

Az biztos, hogy Rihannának nem szabad megbocsátania a 19 éves sztár fiúcskának, sokkal jobban járt volna, ha anno megmarad Shia LaBeauf, az Indiana Jones ifjú sztárja mellett. A dal sem tűnik rossz ötletnek, sok rajongója díjazná a világon, ha írna egy ütős slágert arról, hogy milyen szép is az élet Chris nélkül.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását