2024. május 19. - Ivó, Milán

Szilit és Gyurcsányt kitüntették

A Szuverén Máltai Lovagrend Nagykeresztjét adományozta Szili Katalin házelnöknek és Gyurcsány Ferenc miniszterelnöknek a rend Magyarországon tartózkodó uralkodó nagymestere, Fra Matthew Festing hétfőn az Országházban, miután mindkettőjükkel megbeszélést f
2009. február 9. hétfő 18:20 - Hírextra
Fra Matthew Festing a Magyar Máltai Szeretetszolgálatnak nyújtott következetes és kiemelt kormányzati támogatás elismeréseként adományozta a kormányfőnek a kitüntetést.

A találkozón a Gyurcsány Ferenc köszönetet mondott a rend szociális-humanitárius tevékenységéért, amit a szervezet a rendszerváltás idején hazánkban és a régióban kifejtett, külön kiemelve a Magyar Máltai Szeretetszolgálat mással nem pótolható intézményrendszerének kialakításához és áldozatos munkájához nyújtott hatékony segítséget.

A Szuverén Máltai Lovagrend uralkodó nagymestere négynapos hivatalos látogatásának első napján találkozott Sólyom László köztársasági elnökkel; kedden megbeszélést folytat Göncz Kinga külügyminiszterrel.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását