2024. május 19. - Ivó, Milán

ORTT: vagy igen, vagy nem

Meghatározott ügyekben igent vagy nemet kellene mondaniuk a médiahatóság tagjainak, mivel a készülő ügyrendmódosítás megszüntetné bizonyos döntéseknél a tartózkodás lehetőségét - értesült többüktől az MTI hétfőn.
2009. január 26. hétfő 16:45 - Hírextra
Jellemzően a másodfokon hozzájuk kerülő panaszbizottsági eljárásokról volna szó, amelyekben eddig - ismerethiány miatt - többször előfordult, hogy nem jutottak dűlőre, és még abban sem sikerült megállapodniuk, hogy döntés hiányában elutasítják a beadványt, vagy ismét foglalkozniuk kell vele - mondták.

Tavaly nyáron több médium is foglalkozott a TV2 ilyen módon először elbukott logóváltási ügyével, miután az Országos Rádió és Televízió Testület (ORTT) tagjainak többsége tartózkodott a bejelentés tudomásulvételéről tartott szavazásnál. (Ketten mondtak igent, egy elutasító voks mellett öt tartózkodást számoltak össze.)

Végül az országos kereskedelmi csatorna másodszor is beadta kérelmét, amelyet a testület szeptember közepén jóváhagyott.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását