2024. május 3. - Tímea, Irma

Fresh Andi pasikat nézegetne

A Cool Night adásában Fresh Andi a napokban legutóbbi fotózásáról mesélt. Az énekesőről meglehetősen szexi képek készültek az egyik férfimagazin számára. A beszélgetés közben arra terelődött a szó, hogy ha férfiak vetkőznének, vajon kit szeretne látni?
2008. november 15. szombat 18:51 - Hírextra
- Tudom, hogy elcsépelt, de David Beckhamet is megnézném, a róla készült fotókat imádom. És szerintem Hamilton képei is nagy népszerűségnek örvendenének. Egyébként nincs ideálom, a lényeg, hogy valami megfogjon egy férfiben. Volt már bababőrű és kidolgozott testű kedvesem is, nem ez a lényeg. Ha valaki megtetszik, akár pocakja is lehet – mondta az énekesnő az RTL Bulvárnak. – Jó pasikat szívesen nézegetnék női magazinok oldalain, és szerintem ezt több hölgytársam nevében mondhatom. Izgalmasabb lenne, ha nem mindig a divat és a fogyókúra lenne a téma. Jó lenne több olyan fényképet látni, amelyek nem teljesen „kitárulkozóak”, de azért sokat sejtetőek.

Kammerer Zoltán elárulta az RTL Bulvárnak, hogy bizony ő is szívesen nézegetné a Fresh lányok szexi képeit, sőt, amikor ilyenek készültek az énekesnőkről, mindig örömmel lapozgatta a magazinokat.

- De a Kammerer-Kucsera páros akár szaunázni is elmenne a Fresh két tagjával, de persze ez nem felhívás keringőre, hiszen ha jól tudom, mindannyian párkapcsolatban élünk. De a szép mellett nem siklunk csak úgy el – mondta nevetve. – Nagyon vonzó csajok szerintem, Andit többször láttam személyesen is, és élőben, illetve a képeken egyaránt jól néz ki.

Zoli elmesélte, hogy már ő maga is megmutatta kidolgozott testét, rajongói nagy örömére.

- Egyszer fotóztak egy női magazinnak, anyaszült meztelenül. Bekentek olajjal, csillogtam-villogtam, de nem látszott semmi „olyan”, csak a fél fenekem. Azóta kicsit másként tekintek a fotózásokra. Bevallom őszintén, korábban volt egy előítéletem ezzel kapcsolatban, de azóta úgy gondolom, nem annyira durva dolog ez. Ha lenne olyan barátnőm, aki levetkőzne egy lapnak, nem jönnék zavarba. Ami szép, azt meg kell mutatni!

Az olimpiai bajnok kajakosnak azért nem annyira ismeretlen ez a szituáció.

- Volt az életemben öt-hat címlaplány, de bevallom, egy-két esetben csalódás ért, amikor meztelenkedésre került sor, mert teljesen másképp festettek élőben, mint a retusált fényképeken. Nos, nem mind arany, ami fénylik…
Forrás: RTL Bulvár
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását