2024. április 29. - Péter

Ördög Nóri kiszállt

„Szombaton van az esküvő, vasárnap meg a nászút Hétfőn, kedden jön a gyerek, szerdán pedig elválunk”
2008. december 26. péntek 15:59 - Hírextra
Énekelhetné Ördög Nóri, az RTL Klub műsorvezetője, aki négy hónapos házasság után válni akar. A népnyelv szerint a hetedik év a párkapcsolatok vízválasztója. Ők ezen épphogy túl vannak, hiszen Nóri alig múlt 19 éves, amikor belepistult Kristófba. A házasságukat megelőző hét évben boldog szerelemben éltek, ám miután egy világraszóló, királyi párnak kijáró János-hegyi lagzi keretében „lepapírozták” a dolgot, kapcsolatuk megromlott.

Sőt már az esküvő idején is azt suttogta a zuhanyhiradó, hogy csak azért házasodnak össze, hogy megmentsék kapcsolatukat. Mára kiderült, hogy ez sem segített, olyannyira nem, hogy az ünnepeket már nem is töltik együtt. Az elhidegülés valódi okairól vajmi keveset tudunk, de annyi bizonyos, hogy kettejük szakmája, a fordított élet, meggyengítette kapcsolatukat. Kristóf, a Celeb vagyok, ments ki innen argentín, 50 napos forgatása után még „élvezhette” a felemás, se veled se nélküled állapotát, de Nóri ennek is hamar véget vetett. Egyes vélemények szerint kapcsolatuk túl korán vált túl komollyá.

Az információk szerint Nóri nem sokat hüppögött a dolgon: már más oldalán keresi a boldogságot. Az elmúlt hónapok kimerítő, dolgos hétköznapjai után az ünnepek idejére elutazik újdonsült kedvesével, mert állítólag már ilyen is van neki. A nők olyanok, mint a majmok: amíg egyik kezükkel még nem kapaszkodnak egy új faágba, addig másik kezükkel nem engedik el az addig fogottat…
Forrás: hirextra/blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

ocsabika orsós csabika
2008. december 26. 19:25
há tudóm! áz én húgócskám!
2008. december 26. 17:57
egyik nő sem normális...
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását