2024. május 19. - Ivó, Milán

Britney öreg és unalmas

Egyhangúnak nevezte életét Britney Spears, aki apja állandó figyelő tekintetének kereszttüzében élve mára öregnek és unalmasnak érzi magát.
2008. november 26. szerda 15:03 - Hírextra
A jövő héten megjelenő Circus című albumával a 26 éves énekesnő jelenleg újabb visszatérésen dolgozik, maga mögött hagyva az utóbbi évek különös viselkedésekben gazdag időszakát, a gyermekelhelyezési pereket és a saját gyámsága ügyében született döntéseket. "Úgy érzem magam, mint egy öregember. Minden este fél tízkor fekszem le, és nem járok el sehova" - mondta az énekesnő a Rolling Stone-nak adott interjújában.

2007-ben a louisianai születésű Britney a hollywoodi partik egyik nélkülözhetetlen figurája volt. Kopaszra nyírta frizuráját, majd rózsaszín parókát viselve igyekezett brit akcentust erőltetni magára. Mindezek előtt két alkalommal is kezelték őt kórházban, pszichikai kimerültség miatt. 2008 februárjában a kaliforniai bíróság édesapját, Jamie Spearst nevezte ki az énekesnő hivatalos gyámjává, aki ezáltal beleszólást nyert lánya magán-, és üzleti ügyeibe is.

A Rolling Stone magazin Britney visszatér című cikkének részletei kedden kerültek fel az újság internetes oldalára. Az interjúból kiderül, hogy milyen korlátozásokat jelent az énekesnő életében apja gyámsága, illetve a Jamie Spears által felbérelt "őrszemek" állandó jelenléte. A riportot készítő újságírónak megtiltották, hogy az utóbbi hónapok történéseiről faggassa az énekesnőt. Ehelyett mostani életéről és két kisfiáról folyt a beszélgetés. "Ahhoz, hogy igazán jó anya legyél, az kell, hogy a gyermekeid legyenek a főállásod. Fel akarom nevelni a fiaimat, és ott akarok lenni velük minden értékes pillanatban" - mondta.

A december 2-án, az énekesnő születésnapján megjelenő új album Womanizer című száma, a Billboard Hot 100 lista legfelső fokáig jutott októberben. Britney tervei szerint tavasszal indul majd a lemezt népszerűsítő koncertturné.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását