2024. április 28. - Valéria

Britney továbbra is gyámság alatt marad

Meghatározatlan ideig továbbra is Britney Spears apja fogja kezelni lánya személyes- és pénzügyeit, miután egy bírósági megbízott meghosszabbította azt a februárban született megállapodást, mely Jamie Spears gyámsági jogáról rendelkezett.
2008. október 29. szerda 12:40 - Hírextra
A december 31-ig érvényes felügyeleti jog - amelyet Jamie Spears és számos jogi képviselő gyakorol - beleszólást enged az énekesnő karrierjébe is. Miután a bíróság által kinevezett képviselő elmagyarázta a 26 éves énekesnőnek a jogi lépés szükségességét, Britney látszólag beleegyezett a döntésbe. A későbbiekben ugyan kérheti a gyámság megszűntetését, ám a bírósági rendelet egy egész élettartamra vonatkozó megállapodást is tartalmaz - mondta a bíróság egy illetékese. Jamie Spears képviselői nem kívántak nyilatkozni a meghallgatást követően.

A Los Angeles-i legfelsőbb bíróság megbízottja, Reva Goetz elmondta, azért tartotta szükségesnek az állandó gyámságot, mert Britney "túlságosan is fogékonynak tűnt a negatív befolyásolásra".

A mostani döntést hosszú, zárt ajtós találkozó előzte meg, és az énekesnő orvosi kiértékelései fogják követni. Britney február óta áll apja gondnoksága alatt, korábbi szeszélyes viselkedése és jó pár kórházi beutalás miatt.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását