2024. április 26. - Ervin

Hal a tortán szőke nőkkel

Ha öt szőke nőt összeeresztünk egy hétre, valószínűleg legtöbben még egy kis hajtépésre is számítanának – de a Hal a tortán eheti szakácsnői rácáfoltak a sztereotípiákra, és nem ugrottak egymásnak.
2008. november 6. csütörtök 08:06 - Hírextra
Hétfőn Papp Lili ragadta magához a fakanalat. A szépségkirálynő és segítségül hívott barátnője koktél kortyolgatással kezdték a hét első főzését. A monogramos cukormázzal díszített muffinok nem sikerültek túl jól, Metzker Viki konkrétan azt hitte róla, hogy hús. Meglepetésként Czanik Balázs tornáztatta meg a lányokat, amit ők a vacsora közepén nem díjaztak túlságosan. A lányok arról beszélgettek, kinek mit jelent a szőkesége, és az is kiderült, hogy Lili óvónőnek tanul és saját ovit szeretne nyitni.

Mészáros Dóri sztriptíztáncosnő egy chippendale fiút is feltálalt a fogások között a hölgyvendégeknek, akik ettől rendesen zavarba is jöttek. A konyhában Dóri otthonosan mozgott, mert rendszeresen szokott főzni. Kis termete miatt alig érte fel a fazekat, így folyton pipiskednie kellett. A főztje végül ízlett a lányoknak, csak a kapor váltott ki indulatokat, mert azt kevesen szeretik. Az este végén a lányok rávették Dórit, hogy bújjon bele az egyik jelmezébe és kicsit táncoljon nekik ő is.

Fresh Andi, a szerdai konyhatündér olyannyira komolyan vette a feladatot, hogy még egy séftől is órákat vett a forgatás előtt. Érdemes is volt, mert a lányok kétszer is szedtek, mihelyt leálltak egy kicsit a kamerák. Hosszú távon pedig Andi szerelme járt a legjobban azzal, hogy az énekesnő részt vett a produkcióban. Azóta ugyanis Andi finomabbnál finomabb étkekkel kényezteti, és örömmel figyeli, ahogy élete párja élvezettel fogyasztja el a saját készítésű fogásokat.

Csütörtökön Novák Angéla egészen különleges helyszínen, egy bérelt kastélyban tartotta a vacsoráját. A lányokat barokk ruhákba öltöztette, akik a hét vége felé már elég fáradtak voltak, ezért eleinte kicsit hisztiztek, de a végén már körbekeringőzték az éneklő Angélát. A várúrnőnek apródok segítettek a bevásárlásban és a főzésben, de a fácánleveses menü nem aratott osztatlan sikert.

Pénteken Metzker Viki playmaten volt a sor, hogy főzőtudományával elkápráztassa a lányokat. Viki sem volt rest, hogy egyedi meglepetést eszeljen ki a csapatnyi szőkeségnek: a lakóparkjukhoz tartozó dunai kikötőbe egy minijachttal érkeztek a vendégek. Viki menedzsere dj-ként szórakoztatta a lányokat, majd Viki is dalra fakadt, ami mindenkinek nagyon tetszett. A lányok is kipróbálták a keverőpultot. Viki és Fresh Andi a hét végére olyan jól összebarátkozott, hogy azóta is tartják a kapcsolatot.
Forrás: Red Lemon
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását