2024. március 29. - Auguszta

Détár Enikő nem áldozta föl magát

Enikő sikeres nő és boldog családanya, aki ma már csak saját magának akar megfelelni. Détár Enikőnek korábban rengeteg álmatlan éjszakája volt amiatt, hogy nem tudott mindenki elvárásának maximálisan eleget tenni.
2008. november 3. hétfő 07:19 - Hírextra
A színésznő még azon is elgondolkozott, hogy feláldozza-e a hivatását az anyaságért. Gigit ugyanis nagyon fiatalon, huszonévesen szülte, pontosan akkor, amikor a legtöbb színésznő a karrierjét próbálja beindítani.

- Gigi születése után szinte összeroppantam a megfelelési kényszertől. Huszonévesen még mindenkinek és mindennek meg akartam felelni. Körülbelül harminc voltam, amikorra összeállt a kép, és rájöttem, hogy igenis lehetek sikeres családanya és nő is egyszerre – árulta el Détár Enikő korábban az RTL Bulvárnak.

A Reflektor háziasszonya utólag úgy érzi, jól döntött, amiért annak idején nem áldozta fel a hivatását. Szerinte a mártír anyák nemcsak maguknak, hanem a gyerekeiknek is ártanak azzal, hogy feladják önmagukat.

A Csak csajok jövő heti társ-műsorvezetője szerencsés helyzetben van, hiszen a szakmájából adódóan nem szokatlan számára a műsorvezetés és a kamera előtti szereplés. Két gyermek büszke anyukájaként, feleségként, gyönyörű nőként és munkájában sikeres emberként bizonyára rengeteg témával kapcsolatban otthon érzi majd magát.

Enikő mindig kétszáz fokon forr, nagyon nehezen lassul le, de hozzászokott már ehhez az életritmushoz, és kevéske szabadidejét is változatosan osztja be. Sütés-főzésre ritkán jut ideje, de ha egyszer fakanalat ragad, akkor maximális erőbedobással dolgozik. Persze néha közbejön valami apró baki, amitől még emlékezetesebbé válik a konyhai sürgés-forgás.

- Egyszer a férjemet akartam meglepni egy tortával. Úgy terveztem, hogy megvárom, míg elalszik, utána látok munkához. Amikor elkezdtem sütni, észrevettem, hogy nincs otthon liszt. Igen ám, csakhogy addigra hajnali két óra volt, ha elmentem volna egy éjjel-nappaliba, Kari biztosan felébredt volna a kapu hangjára. Nem hitte volna el, hogy lisztért megyek. Végül úgy döntöttem, hogy abból sütök, ami van otthon: grízt használtam liszt helyett. Dermesztő íze lett, de a párom még így is evett belőle!
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását