2024. április 27. - Zita

Köszöntötték a tanfolyamot végzett időseket

Rogán Antal (Fidesz) V. kerületi polgármester és Schmuck Andor, a Tisztelet Társasága ügyvivője köszöntötte szerdán azt a hatvan idős embert, aki a Tisztelet Társasága által szervezett számítógépes tanfolyam elvégzését igazoló díszoklevelet vett át Budape
2008. október 15. szerda 14:25 - Hírextra
Az elismerések átadásakor Schmuck Andor, a Tisztelet Társasága ügyvivője elmondta: eddig már több mint 700-an végeztek a szépkorúak net-szobájában, melyhez jelentős támogatást nyújt az V. kerületi önkormányzat. Hozzátette, haladó tanfolyamot is indítanak majd az időseknek.

Rogán Antal úgy fogalmazott: örömére szolgál, hogy az idősebb korosztály is betekintést nyerhet az információs társadalom világába. Hangsúlyozta, különös jelentőséget tulajdonítanak a szépkorúakkal való kapcsolattartásnak, hiszen az V. kerület lakosságának az egyharmada nyugdíjas korú.

A Tisztelet Társaságával való együttműködés minden politikát nélkülöz - fűzte hozzá.Az okleveleket Schmuck Andor és Rogán Antal mellett Vas János, az MDF frakcióból a múlt héten kilépett, azóta független országgyűlési képviselő adta át.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását