A Híradós nagy titka

A híradós elsőként az RTL Bulvárral osztotta meg, kisfia vagy kislánya születik. Kumin Viktória, az RTL Klub mosolygós híradósa hamarosan életed ad első gyermekének. A kismama augusztus 20-ára van kiírva, de orvosai szerint a pici augusztus 6-a után bármi

A híradós most már bátran vásárolhat a babának, ugyanis nemrég kiderült, hogy rózsaszín vagy kék ruhácskákra lesz szükség. Az RTL Bulvár elsőként tudta meg a baba nemét.

- Az utolsó ultrahangon már biztosan állították, hogy kislány lesz – mesélte boldogan Viki. – Állítólag vannak olyan nők, akik már az elejétől megérzik a születendő kicsi nemét, bevallom, én nem éreztem. Csak az érdekelt, hogy minden rendben legyen vele! Nagyon jó baba, tényleg soha nem voltam rosszul miatta. A férjem rendkívül boldog, hogy lányos apuka lesz. Most gondolkodunk a neveken, több variáció is felmerült, olyanok, mint például a Klára, Berta, Klaudia, Nóra.

Viki elárulta, hogy a húga – akivel szinte napra pontosan egyszerre szülnek majd – kisfiút vár, úgyhogy a nagyszülők öröme a lehető legteljesebb.

- A szüleinknek eddig csak lánnyal volt tapasztalatuk, tehát a fiú újdonság lesz nekik. Már alig várják az unokákat, és előre „riogatnak” azzal, hogyan fogják elkényeztetni őket. A kislányom nagyon jó gyereknek tűnik, de most már érezhetően kicsi neki a hely. Sokat rugdal, és én nagyon szeretem ezt az érzést, hiszen jelez, kommunikál velem!

A pénteki Fókuszban még több részletet megtudhatnak arról, hogyan készül Viki és húga az anyaságra.