2024. április 27. - Zita

Labdafotel és nemzeti színű bikini

Már a mérkőzések kezdte előtt ki szokott törni a fociláz. Ilyenkor a kereskedők tele tömik boltjaikat mindenféle focis csecsebecsével, a szurkolók pedig - otthagyva fizetésük felét - jó előre bevásárolnak.
2008. június 11. szerda 07:29 - Zelenij Linda
A szerencsésebbek, akik jegyhez jutnak előre eltervezik, hogy milyen viccesnek vagy egyedinek gondolt jelmezt öltsenek magukra.

Ilyenkor csak egy a fontos: a nemzeti színek tükröződjenek a maskarán. Más megkötés nincs, a legelborultabb ötleteket is meg lehet valósítani (skandináv drukkerek öltözhetnek vikingnek, gallok akár Asterixnek, az olaszoknak pedig ott van Ceasar.)

Sokan preferálják a könnyen elkészíthető, nemzeti színű sminket, amihez általában válogatott mez dukál és egy hatalmas zászló vagy transzparens.

A hölgyeknek pedig még több lehetőségük van. Gyakran vesznek, vagy akár saját maguknak is készítenek zászlóból dögös rucikat. Sőt, akár még a körmüket és a hajukat is hozzá festhetik. A fotósoknak ezek a fanatikus drukkerek mindig remek alanyul szolgálnak, és egy-egy jól sikerült kép az egész világot körbejárja.



Azok, akiknek nem sikerül egy mérkőzésre sem kijutniuk, meg kell elégedjenek különféle giccses szuvenírekkel, hogy egy pillanatra se felejthessék el, kiknek is szurkolnak.

Az Eb-őrület a sztárokat és a divattervezőket is utoléri. Remek példa erre a Dolce&Gabbana által tervezett „egyedi” napszemüvegtok. Ami tulajdonképpen egy tök egyszerű fehér tartó, csak rá van rajzolva az olasz zászló. De az Adidas divattervezőit is megihlette a rangos esemény, így pólóikon is visszaköszön az Eb alapmotívuma, a labda, méghozzá a legfurcsább és legváratlanabb környezetben.

Pólók terén valószínűleg a legnagyobb sláger a hivatalos EB logós felső lesz, amit minden igazi drukkernek és fanatikusnak be kell szerezni.



De a nagy technikai eszközöket gyártó cégek sem akarnak kimaradni a tuti bizniszből! Így kaphatóak labdamintás egerek, egérpadok és egyéb giccses kiegészítők.

A divatcégek lányokra is gondolván majd minden ország nemzeti színeiben megtervezik a szexisebbnél szexisebb fürdőruhákat, bugyikat és pizsamákat.
Hugo Boss pedig a férfiakat öltözteti, így minden szükséges szurkolói ruhát és kiegészítőt piacra dobott.

De aki alaposan körbenéz, találhat fülbevalót, ülőalkalmatosságként szolgáló labda formájú babzsákot, cipőt, órát és mindent, mi szem szájnak ingere. Más kérdés, hogy az Eb után mit kezdünk a sok feleslegessé vált ruhadarabbal és esetleg könnyelműen megvásárolt bútorokkal…
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását