2024. április 27. - Zita

A magyar média legbefolyásosabb irányítói

Dirk Gerkenst, az RTL Klub vezérigazgatóját választotta a magyarországi médiaipar legbefolyásosabb szereplőjének a Marketing&Média című szakmai lap - közölte a kiadvány lapigazgatója a tihanyi Media Hungary konferencián kedden.
2008. május 28. szerda 07:53 - Hírextra
Az ötvenes listát a kéthetenként megjelenő lap 18 munkatársa - a szerkesztőbizottság tagjai és néhány újságíró - állította össze. Nyomárkay Kázmér közölte: a rangsort annak függvényében állították össze, hogy az érintett mennyi pénz felett rendelkezik, milyen a véleménybefolyásoló képessége és mióta tölt be pozíciót a médiában.

Az ötvenes lista első helyén Dirk Gerkens, az RTL Klub vezérigazgatója végzett. A második Bayer József, az Axel Springer, a harmadik pedig Szabó György, a Sanoma vezérigazgatója lett.
A közmédia formálói a mezőny végében kaptak helyet: Such György, a Magyar Rádió elnöke 45., Vince Mátyás, a Magyar Távirati Iroda első embere 49. lett.

A lista első harmadába egyetlen nő jutott be: Hídvéghy Melinda, az Epamedia elnök-vezérigazgatója, a Magyar Közterületi Reklámszövetség társelnöke.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását