2024. május 10. - Ármin, Pálma

Jobb lenne egy kisebb ORTT

Szűkebb, de komolyabban vett hatáskörrel egy médiahatóság sokkal eredményesebben tud fellépni - mondta Majtényi László, az Országos Rádió és Televízió Testület (ORTT) elnöke kedden, az idén 13. alkalommal megrendezett tihanyi Media Hungary konferencián mo
2008. május 27. kedd 12:24 - Hírextra
"Inkább sok, mint kevés az az eszköz, ami a médiahatóság kezében van" - mondta, hozzátéve, az ő felfogása szerint demokratikus államban a testületnek "nem dolga a tiltás", miközben minden, szakmai szempontból lényeges kérdésben hallatnia kell a hangját. Ennek során pedig tiszteletben kell tartania a nagy tömegek igényét, így például nem szabad automatikusan elutasítania a bulvárt; "abban is van jó ízlés, és abban is van ízlésficam" - jegyezte meg.

"A médiatörvény rossz", sürgősen új jogszabályt kell írni, de a mostani egyes rendelkezéseinek alkalmazásával "az ORTT betölthet nagyon pozitív szerepet" - fogalmazott az ORTT elnöke.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását