2024. április 28. - Valéria

Molnár Anikó már megint szerelmes

A szőke bombázó ezúttal egy vállalkozó oldalán találta meg a boldogságot. Molnár Anikónak új szerelme van! Kapcsolatuk csupán néhány hete tart, éppen ezért a lány még csak óvatosan beszél kedveséről. Megfogadta, hogy senkinek nem beszél a magánéletéről, m
2008. május 23. péntek 10:32 - Hírextra
- Most tényleg nagyon jól érzem magam a bőrömben, és ez részben valóban egy fiúnak köszönhető - ismerte el Anikó. - Néhány hónapja ismerkedtünk meg, egy közös barátunk mutatott be minket egymásnak. Pár hete kezdtünk el járni, civil ember, vállalkozóként dolgozik. Éppen ezért távol áll tőle a média, és szeretné, ha ez így is maradna. Ráadásul nekem is elegem van abból, hogy a nyilvánosság miatt már több kapcsolatom is tönkrement. Az emberek többsége irigy, fáj nekik, ha valakit boldognak látnak. Pedig én most az vagyok.

Ezzel azonban csak Anikó magánélete látszik rendeződni, anyagi helyzete még mindig bizonytalan.

- Már csak egy jó állás hiányzik az életemből. Nagyon szívesen rádióznék, mert azt nagyon szerettem csinálni. Remélem, előbb-utóbb ez a vágyam is teljesül.

A szőkeség jelenlegi párja természetesen tisztában van Anikó múltjával, egykori párkapcsolataival, hiszen a média minden lépéséről beszámolt.

Ám a lovagot ez cseppet sem zavarja. Számára csak az a fontos, hogy Anikó kedves, gondoskodó, házias és semmi mást nem vár, csak, hogy őszintén szeressék.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását