2024. április 27. - Zita

Molnár VVŐ Anikó nem dőlt be

A szőke kebelcsoda szerint Oszkár rossz színész. A Cool Srácok című műsorának rendhagyó blokkjában Kinter Oszkár ismét átverésekkel szolgált nézőinknek. Oszkár egy igazi nagy átveréssel állt elő. Felhívta hát a Való Világ egykori sztárját, Molnár Anikót.
2008. április 30. szerda 10:00 - Hírextra
A szőkeségnek műsorvezetőnk – álnéven természetesen – egy amerikai állást ajánlott fel, ahol Anikó dolga a vetkőzés mellett a többi táncolány megfigyelése lett volna. Hosszas győzködés után az egykori villalakó nem akaródzott Oszkár áldozatául esni, így kénytelen volt felfedni valódi kilétét.

Anikó egyáltalán nem lepődött meg: - Nem vagy jó színész!- közölte Oszkárral.

Így a gonoszkodásnak indult hívásból egy kellemes beszélgetés keveredett, melynek keretein belül Oszkár kifaggatta Anikót, arról az átverésünknek is alapot adó hírről, miszerint hamarosan üzletet nyit külföldön. A szőkeség elmondta, egyáltalán nem tervez ilyesmit. - Megint csak a bulvármédia ferdítette el a szavaimat.- magyarázta meg a pletykát Anikó. Azt azonban nem cáfolta, hogy válallkozásba kezd, de szó sincs üzletről sőt, barátai unszolására még egy jó ideig Magyarországon marad.
Forrás: Netbulvár
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását