2024. május 10. - Ármin, Pálma

Hányszor jön a nagy Ő?

Leheteséges, hogy az ember többször is megtalálja a nagy Őt? Szakértőnk szerint igen. A párválasztást érdemes korosztályok szerint kategorizálni, hiszen másra vágyunk fiatal, felnőtt és öreg korunkban is.
2008. április 25. péntek 07:05 - Hírextra
Mint ahogy az öltözködésben sem szabad a szezont a fazonnal keverni, így nekünk sem ajánlott huszon évesen 50 éves párt keresni vagy választani.

Ezt azért érdemes a fejünkben tartani, mert így nem állunk értetlenül a párunkkal szemben, hogy miért akar számunkra lényegtelen célokat megvalósítani, és hogy miért a bulizáson jár az esze a családalapítás helyett?

- Igazán csak harminc év felett tudunk pár választani, hiszen akkorra már teljesen kiforott és megérett a személyiségünk. Aki húsz évesen már családalapításra adja a fejét, az ne is csodálkozzon azon, ha pár év múlva válásra kerül sor – mondta Dr. Sebestény Balázs pszichológus.

Ennek az a legfőbb oka, hogy a fiatalokat huszonévesen csak a szex érdekli és motiválja. Azonban ez nagyrészt csak a férfiakra igaz, mivel a nők már ennyi idősen is olyan partnerről álmodnak, aki erős, de mégis gyengéd és apaként is megállná a helyét.

- Felnőtt korban már inkább az anyagi és érzelmi biztonság dominál, a 60 év felettieknél pedig a szex és hogy mennyire támogatják egymást a partnerek. Kevesen hinnék, de ennyi idősen is aktív szexuális életet élnek a párok, persze csak azok, akik nem dohányoznak és nem is isznak.

Pszichológusunk elárulta, hogy az ember életében három-négy olyan pillanat van, amelyből fergeteges szerelem is kialakulhat. Ám sokan nem tulajdonítanak ennek nagy jelentőséget, így csak tovább sétálnak.
Forrás: Pont FM 88.1
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását