2024. április 27. - Zita

Győzike: végre úton van a fiam!

Úgy tűnik, a showman álmai valóra válnak, pozitív lett Bea terhességi tesztje. Győzike úton-útfélen elmondta már, hogy mennyire vágyik egy kisfiúra. Régóta várta már, hogy felesége teherbe essen, most talán teljesül a vágya.
2008. április 18. péntek 10:39 - Hírextra
Születésem óta két álmom vezérelte minden tettemet: népszerűségre és egy fiú utódra vágytam. Az egyik már sikerült, már csak a másodikra várok. A terhességi teszt alapján a kis Viktorka, a fiam úton van. Bea ellenezte, hogy újra gyereket vállaljunk, de amikor a terhességi teszt eredményét megmutatta, vitatkozásnak helye nem volt. Ha Isten megadta nekünk a gyereket, akkor elfogadjuk, nem vetetjük el - magyarázta örömmámorban úszva Győző, aki már arra is felkészült, hogy esetleg mégsem fia születik.

- Ha lányom lesz ismét, akkor Marika Arankának fogjuk elkeresztelni, Bea és az én édesanyám neve után. Ha mégsem jön össze a baba, akkor mondtam a feleségemnek, hogy felejtsen el.

Bea asszony örül is, meg nem is a tesztcsík eredményének.

- Nagy kérdőjel van bennem. Vannak tüneteim, és az egyik teszt alapján terhes vagyok. A biztos eredményt a nőgyógyászra bízom, de ragaszkodom a saját gyöngyösi orvosomhoz. Türelmetlenül várom, hogy bejelentkezhessek hozzá, ehhez már csak annyi kell, hogy hazaérkezzen thaiföldi nyaralásáról. Azt szeretném, ha a bennem rejlő hatalmas kérdőjel egy nagy ponttá változna, és vége lenne ennek a bizonytalan időszaknak - jelentette ki Bea.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását