2024. április 27. - Zita

Félelemben a Gáspár család

Öngyilkosságot kísérelt meg a hódoló, a ház úrnője pedig fél tőle. Bea asszonyt szerelmével üldözi a Gáspár család egykori kertésze. A pszichiátriai kezelés alatt álló, írástudatlan Imre képtelen belenyugodni, hogy Győzi felmondott neki.
2008. április 1. kedd 07:15 - Hírextra
Nemcsak a munkáját hiányolja, hanem az imádott Bea közelségét is. A férfi öngyilkosságot kísérelt meg, s többször bemászott a család kerítésén, hogy Beához férkőzhessen. Győzike félti feleségét a beteges hódolótól.

- Csincsi, mert mi csak így szólítjuk, azóta is gyakran ólálkodik a ház körül, bemászik a kerítésen, és sokszor ácsorog a bolt előtt, ahol vásárolni szoktam - meséli Bea, akibe az egykori kertészfiú fülig szerelmes lett. - Azért rúgtuk ki, mert állandóan azt mondogatta, hogy feleségül akar venni, vesz egy robogót és azzal megszöktet. Fanatikusan gyűjti a rólam szóló újságcikkeket. Ez a beteges rajongás annyira elhatalmasodott rajta, hogy ugyanolyan frizurát csináltatott magának, mint Győzike, azt hitte, ezzel jobban imponál nekem. Ha egyedül vagyok itthon, felelmemben gyakran kilesek az ablakon, hogy meggyőződjek arról, nincs a közelben.

Bea, miközben retteg Imrétől, szánja a pszichiátriai kezelés alatt álló férfit, akinek tolakodó rajongása egyre terhesebb számára.

Az egykori kertész nem tagadja, leghőbb vágya, hogy újra Bea közelében lehessen. A Salgótarján külvárosában élő férfi az egyik napilap ottjártakor is mániákusan ismételgette: újra Gáspáréknál akar dolgozni.

- Testvéri szeretettel rajongok Beáért, minden újságot megvásárolok, amiben róla írnak - vallotta be Csincsi, aki azt is elmesélte, hogy öngyilkosságot kísérelt meg, amikor elveszítette állását. Most is csak egyetlen remény tartja életben.

- Még a szerszámaimat is a villában hagytam, mert azt remélem, visszakaphatom az állásom.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását